„Popieriniai puodeliai iš greito maisto kavinių čia „gyvena“ tam, kad ekstra atveju, būtų iš ko gerti. Dažnai tenka užkąsti ir nesveiko maisto, kadangi mūsų grafikas gana įtemptas – daug laiko praleidžiame automobilyje važiuodamos iš vieno Lietuvos krašto į kitą. Va, kaip tik žemėlapis guli“, - šyptelėjo atlikėja.

Vieną po kitos traukdama savo ir vyro Deivydo kompaktines plokšteles N.Zvonkė džiaugėsi, jog niekuomet nėra sumokėjusi baudos policininkams: „Yvos“ kompaktas „mentams“, Zvonkų kompaktas „mentams“, šitą irgi sakėm atiduosim „mentams“, - vardino Natalija. – Aš niekuomet nesu mokėjusi baudų. Dažniausiai policininkai būna labai draugiški. Mes dažnai koncertuojame jų šventėse, todėl galima sakyti - paslauga už paslaugą. Šiaip aš nesu iš tų vairuotojų, kurie nesąmoningai viršija greitį ar tyčia pažeidinėja taisykles“.

Drauge su savo grupės merginomis keliaujanti atlikėja juokėsi, jog jos mašina – labai moteriška:„Čia visiškai mergaitiška mergina. Va, higieniniai įklotai, dildės mėtosi“.

„Neatsiejama mano automobilio dalis – antklodės. Mes visos trys turim savo antklodes ir pagalvėles, kai vairuoja vairuotojas – mes miegam. Dar turime draugą, - demonstruodama pliušinį zuikį juokėsi Natalija. – Jis taipogi neatsiejama automobilio dalis – nebūna nė vienos kelionės, į kurią jo nepasiimtume“, - mašinos atributiką demonstravo N. Zvonkė.

Dainininkė džiaugėsi erdviu automobiliu, kuriame galima ne tik nusnūsti, bet ir smagiai pašėlti: „Čia dažnai mėtosi šampano buteliai – pridovanoja visi. Girdėjau kitoms atlikėjoms neša brendį, na o mums – šampaną. Vakar kaip tik tris butelius išėmiau. Dar mašinoje turime rinkinį vienkartinių šakučių, šiukšlių maišų, rankšluostėlių, vyno atidarytuvą – čia šitoj mašinoj ko tik nėra buvę“.

Nuotraukose - Natalijos automobilio „turinys“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją