Persirengimo kambariuose Bonnie Tyler ir jos grupės nariams taip pat reikės 8 liesų jogurtų, 1 kepalo šviesios duonos, lieso švelnaus sūrio, sūryme išmirkyto tuno (bet ne aliejuje ar majoneze), virto kumpio, lieso majonezo.

Bonnie Tyler Vilniuje žada paragauti ir vaisių rinkinio, pageidautina – braškių, salotų rinkinio, išgerti 10 skardinių "Diet Coke" arba "Coke Light" (pageidautina tik "Coca Cola"), keturis 2 litrų talpos butelius "Evian" negazuoto mineralinio vandens.

Bonnie Tyler taip pat reikės 1 elektrinės viryklės, 4 puodelių ir arbatinių šaukštelių, 1 dėžutės "English Breakfast Tea” arbatos maišelių (tik ne "Lipton Yellow Label"), "Candarel" saldiklių ir cukrus, 1 litro šviežio lieso pieno, 2 butelių geros kokybės raudono prancūziško vyno, 4 butelių "Piper Heidseck" šampano, 1 ledo kibirėlio pilno šviežio ledo.

Dainininkės persirengimo kambaryje taip pat turėtų būti 1 atidarytuvas, 5 stiklinės, 15 taurių šampanui, 1 elektrinis lygintuvas ir lyginimo lenta, 1 dežutė švelnių popierinių servetėlių.

Atskirai reikalavimai pateikti ir Bonnie Tyler grupės nariams. Jiems Vilniuje reikės 24 skardinių arba butelių geros kokybės alaus, 1 butelio "Jack Daniels Tennessee Bourbon" viskio, 1 butelio geros kokybės balto prancūziško vyno, mažiausiai 30 sumuštinių, padarytų su sūriu, kumpiu, jautiena, kiaušiniais ir pan., šaltos mėsos ir žuvies rinkinio, geros kokybės sūrių rinkinio, salotų rinkinio.

Jie, kaip ir grupės lyderė, persirengimo kambariuose skanaus vaisių (pageidautina – braškių), duonos ir sviesto, bulvių traškučių ir riešutų, saldainių ir šokolado, gers karštą arbatą, kavą su cukrumi. Taip pat jie pageidauja lėkščių, peilių, šaukštų, puodelių, stiklinių 15-ai žmonių, 1 atidarytuvo.

Iš gėrimų Bonnie Tyler grupės nariams turėtų būti pateikta "Evian" mineralinio vandens, 10 skardinių "Sprite" arba "7up", 10 skardinių gėrimo "Coca Cola", 10 skardinių gėrimo "Diet Coke" arba "Coke Light", 2 litrai šviežių apelsinų sulčių. Taip pat - 40 didelių plastikinių puodelių, 10 pakelių "Marlboro Red” cigarečių bei 10 pakelių "Marlboro Light" cigarečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją