Šiais metais „gazo“ spaudimo ypatumais pasidalinti nusprendė šeimyninis Gintaro ir Audrės Kudabų duetas, aktorius bei televizijos laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, žymūs žydrųjų ekranų veidai: Algis Ramanauskas – Greitai, Jaunius Matonis, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė bei atlikėjai Karina Krysko ir Merūnas Vitulskis.

Prieš prasidedant lenktynėms, dalyviai buvo puikiai nusiteikę – juokaudami ir draugiškai vieni kitiems linkėdami sėkmės jie nė iš tolo nepriminė aršių konkurentų.

"Šiose lenktynėse dalyvavau ir pernai metais. Pirmą kartą buvo kur kas daugiau jaudulio. Šiandien čia visi susirinko tiesiog smagiai praleisti laiką ir išmėginti jėgas prie galingo automobilio vairo", - pasakojo K. Krysko.

Kiek labiau sunerimęs atrodė L.Pobedonoscevas. Vyras prisipažino, jog truputėlį jaudinasi, tačiau humoro jausmo jam netrūko: „Draginti man yra tekę ir anksčiau. Pradėjau nuo radijo bangomis valdomų modeliukų, kiek vėliau sėdau prie opelio vairo, tuomet prie merso, o pastaruosius tris metus draginau su raudona „Ferarri“. Yra tekę keletą kartų pakvailioti Konstitucijos prospekte Vilniuje, tačiau tikruose naktiniuose draguose niekuomet nebuvau“.

Aktorius tikino jog nedidelis jo svoris ir pyktis po dieną prieš tai vesto renginio turėtų pagelbėti lenktynių trasoje, tačiau fortūna šypsojosi moterims ir visas tris prizines vietas draugiškai pasidalino švelniosios lyties atstovės. Trečiąją vietą, kaip ir praėjusiais metais, užėmė K. Krysko, antrąją – A. Kudabienė, na o pirmoji atiteko D. Tamošiūnaitei-Budrei.

Rankose spausdama nemažą auksu tviskančią taurę Daiva nuoširdžiai džiaugėsi pergale: „Mano kolekcijoje tai bus pirmoji tokia taurė. Pats geriausias dalykas yra tai, jog ant pakylos stovėjo trys merginos. Džiaugiuosi, kad mes parodėme, kaip puikiai mokame valdyti greitį. Tikrai, tai pats smagiausias dalykas.“ Vieni vyrai juokavo, kad pralaimėti juos skatino vyriškas solidarumas, kiti piktinosi, jog vienas iš automobilių buvo techniškai netvarkingas, tačiau nė vienas iš jų negailėjo nuoširdžių sveikinimų moterims.

„Labai patogu – jei praloši, tai dėl to, kad užleidi moterį, jei laimi, tai dėl to, kad esi geresnis“,- geros nuotaikos nestokojo Algis Greitai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją