"ŽAS" narys Marius Berenis-Tru Sabaka:
Gera filmo mintis, čia paimta tik jos ištrauka.

Pagrindinis veikėjas sako esminę filmo frazę: „Ready your breakfast and eat hearty... For tonight, we dine in hell!“ (iš liet klb. - Pasigaminkite pusryčius ir sočiai pavalgykite... Šiandien vakarieniausime pragare! – red. pastaba).

Darbalaukius šiaip keičiu kas savaitę, šią – toks. Jis yra vienas gražiausių mano kolekcijoje, bet gėlių nededu (nusijuokia).

Grupės "Biplan" narys Maksas Melmanas: Tai mūsų vieno draugo sūnaus, kuriam dar tik 5 ar 10 minučių, nuotrauka. Jis ne Saša, kaip suprantu, taip vadinasi svarstyklės (nusijuokia). Graži pirštų kombinacija - labai simboliška: žmogus ką tik išlindęs, o jau visam pasauliui rodo.. (nusijuokia).

Pagalvojau, kad toks bičas bus su ateitimi, saviškis, chebra priėmė jį į kompaniją. Plius – įspūdingas svoris, pavalgęs toks (nusijuokia).

"MTV Lietuva" veidas Ugnė Skonsmanaitė: Aš čia „Litexpo“ rūmuose su Živile per „Nokia Trends Lab 2007“. Labai geras vakarėlis buvo ir pavyko smagiai „prisifotkinti“, smagu atsiminti (nusijuokia).

Verslininkė ir TV laidų vedėja Giedrė Rusytė: Manau, vaizdelis - „be komentarų" (nusijuokia). Man patinka Jolie, o nugara - viena seksualiausių ir gražiausių kūno vietų. Jos nugarą labai puošia tatuiruotės, autentiškos, gražios... Apskritai šis vaizdelis nuostabus, svajingas...

Dainininkė Rūta Lukoševičiūtė Pirmą kartą ramia širdimi galiu žiūrėti į fotografės ir visažisto darbą: nuotraukoje atrodau natūraliai - tokia, kokia esu ir kokia pastaruoju metu jaučiuosi. Kol kas į save neatsižiūrėjau (nusijuokia), kai atsibosiu, nuotrauką pakeisiu kokiu širdžiai mielu gamtos vaizdeliu.

Radijo laidų vedėja, žurnalistė Skaiva JasevičiūtėDabar ir aš susimąsčiau, kodėl vėpsau į juodą darbo ekraną, gal dėl to, kad mylimus atlikėjus, šuniukus ar kačiukus dėti ant ekrano amžius jau nebe tas, ar kad kompiuteris reikalingas darbui bei šiaip jokio skirtumo, kas ant to ekrano...

Namie ant kompiuterio esu užsidėjusi nespalvotą akių nuotrauką, man akys - labai intymi ir gražiausia žmogaus kūno dalis. O darbe kažkada turėjau šitą fotografiją, nes ji spinduliuoja atsipalaidavimu ir ramybe, kurios man kartais trūksta.

Verslininkas Marius Veselis: Aš mėgstu, kad ne tik mano darbo stalas, bet ir kompiuteris būtų švarus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją