22 metų Vytenis Jasikevičius ir jo bendraamžė Monika Gidraitė pasirinko bažnytinę santuoką. Nors tą pačią dieną pora ketino susituokti ir Kauno Rotušėje, vėliau buvo nuspręsta apsiriboti viena ceremonija bei Civilinės metrikacijos biure pasirodyti be svečių.

Nuotaka vilkėjo balto atlaso suknelę, ilgą nuometą, o rankose laikė orchidėjų puokštę. Pamergės pasipuošė vienodomis pusilgėmis sodrios rudos spalvos suknelėmis.

Monika ir Vytenis prie altoriaus ištarė priesaikos žodžius, apsikeitė vestuviniais žiedais, pasirašė santuokų registracijos knygoje. Joje parašą suraitė ir vyresnysis jaunavedžio brolis garsus krepšininkas Šarūnas Jasikevičius. Liudininku tapo ir nuotakos brolis.

Vyriausiuoju pabroliu būti Monika ir Vytenis pakvietė žalgirietį Mantą Kalnietį.

Pasibaigus ceremonijai ir kunigui palaiminus naujai sukurtą šeimą, aidint plojimams, jaunavedžiai išlydėti iš bažnyčios. Vėliau jų svečiai patraukė į Pašto, telekomunikacijų ir informatikos muziejaus sodelį. Čia skambėjo gyva muzika, buvo vaišintasi šaltais ir karštais užkandžiais, gėrimais. Nemaža dalis svečių - susiję su krepšiniu, tarp jų - ir Lietuvoje viešintis Žydrūnas Ilgauskas su žmona Jennifer.

V. Jasikevičius praėjusį sezoną žaidė Marijampolės "Arvi-Sūduvoje". Pastaruosius penkis mėnesius vaikinas, susižeidęs kojos pėdą, gydėsi traumą.

Su sportu susiję ir V. Jasikevičiaus tėvai - rankininkė Rita bei stalo tenisininkas Linas Jasikevičiai. Nuotakos tėtis - garsus advokatas Romualdas Gidra. Jo duktė Monika, prisiekusi ištikimybę Vyteniui - M. Romerio universiteto Teisės fakulteto Verslo teisės katedros studentė.

Į vakare vykusią antrąją šventės dalį pakviesta pusantro šimto jaunavedžių giminių ir draugų. Iš Kauno į Šešuolėlių dvarą svita išvyko užsakytais autobusais.

Jaunavedžiai pasielgė ne itin įprastai šiais laikais ir nusprendė iškelti ne vieną, o dvi dienas trunkančią vestuvių puotą.

V. Jasikevičius ir M. Gidraitė draugavo penkerius metus. Jaunuolis savo išrinktajai pasipiršo įteikdamas žiedą su deimantu. Šeimos pagausėjimo pora kol kas neplanuoja.