Šeštadienį vykęs finalinis pasirodymas Soliariui nebuvo labai sėkmingas – vaikinas „neišplėšė“ prizinės vietos, tačiau buvo gausiai apdovanotas rėmėjų prizais.

Atlikėjo vadybininkas Vilius Survila džiaugėsi vaikino pasirodymu ir tikino, kad tai buvo viena įspūdingiausių finalo dainų.

„Nors Soliaris prizinių vietų neužėmė, jis gavo rėmėjų dovanų ir daug vertingos patirties. Finaliniam pasirodymui buvo labai daug ruoštasi, daug dėmesio skyrėme detalėms. Soliaris buvo tikrai išskirtinis. Daugelis finalininkių vilkėjo sukneles – tortus, o Soliaris visas buvo išpieštas auksu. Jis atliko Stingo dainą „Fields of Gold“, būtent prie jos tematikos ir derinome visas detales. Pasirodymo metu šoko baleto artistai, Soliaris netikėtai iš rankų paleido tropinį drugelį. Siekdami panaudoti kuo daugiau gamtos motyvų, Soliariui sukūrėme drabužį, kurio rankovės priminė medžių šakas. Tai buvo nepaprastai įspūdingas ir tikrai pavykęs pasirodymas. Buvome išskirtiniai“, - džiaugėsi V.Survila.

Projekto „Hello, Jūrmala“ laimėtojui atiteko 30 000 eurų.

Tačiau Soliaris neturi laiko gailėtis ar liūdėti dėl to, kad nepasisekė laimėti. Jau už poros dienų vaikinas „pakels sparnus“ ir daugiau nei mėnesiui išvyks į Ameriką. Kitapus Atlanto Soliaris toliau tobulins vokalinius sugebėjimus.

Garsaus vokalo mokytojo Mauli B. pamokos taps didele vaikino muzikinės karjeros dalimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją