Po iškilmingos ceremonijos Atlanta atrodė labai rami. Moteris prisipažino daug didesnį susijaudinimą jautusi tuomet, kai apsigynė diplominį darbą. Dainininkės oponentas gynimo metu buvo vienas griežčiausių dėstytojų, kelis kartus moteriai „ipaišęs“ skolą.

“Kai atėjau ir supratau, kad teks gintis būtent prieš šį dėstytoją, labai išsigandau, tačiau viskas praėjo puikiai. Keturis metus bijojau šio vyro, o paskutinę dieną supratau, kad visa tai veltui. Apsigynusi diplominį darbą nesitvėriau džiaugsmu. Tas jausmas tęsėsi visą dieną. Buvau labai pakylėta ir supratau, kad buvo verta vargti tuos keturis metus“, - džiūgavo diplomuota dainininkė.

Atlanta tikino neketinanti mesti mokslų ir artimiausiu metu planuojanti pradėti magistro studijas. „Dar niekas neaišku, todėl nenorėčiau apie tai kalbėti. Tikrai nestosiu į teisę, ar kažką panašaus. Tai bus susiję su menais ir mano jau turima specialybe. Kai tik viską žinosiu, žinosit ir jūs“,- juokavo atlikėja.

Puikios nuotaikos moteris nestokojo ir bendraudama su fotografais. Ji vis dėkojo už palaikymą svarbiausiomis jos gyvenimo akimirkomis.

Šventėje nepasirodę Atlantos tėvai, moteriai šventės nesugadino: „Juk ne vaikas esu. Tėvai turėjo dirbti. Atėjo mano geriausi draugai, atvežė dukrelę, gėlių. Man to pilnai užtenka. Tėvai pasveikins namuose“.

Ypatingų šventimų su kurso draugais neplanuojanti E.Puidokaitė pasakojo, jog diplomą žada „aplaistyti“ draugų kompanijoje vakarieniaudama tailandietiško maisto restorane: „Man labai patinka aštrus maistas. Šįvakar su draugais paskanausime įvairiausių egzotiškų gėrybių ir taip paminėsime mano šventę“.

Mažąją Saulutę auginanti Atlanta pailsėti žada vykti į Papę: “Su šeima ir dukrele keliausime į latvišką Nidą – Papę. Labai noriu atsipalaiduoti ir pabėgti nuo Vilniaus šurmulio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją