A. Pilvelytė parašė darbą „Renginių organizavimas ir planavimas šou versle“, todėl šioje srityje dirbančiai moteriai nemažai padėjo pažįstami. Paklausta, kokį įvertinimą gavo, Aistė juokėsi, kad nenori sakyti, nes pažymys – žemas.

Svajojusi studijuoti psichologiją ir pabūgusi tiksliųjų mokslų paskaitų, ji netikėtai įstojo į informacijos vadybą.

„Man, kaip meno žmogui, nebuvo lengva mokytis, bet viskas jau pabaigta“, - džiaugėsi ji.

„Negali žinoti, ar aš šias žinias taikysiu ateityje. Kol kas mano gyvenimas labiau siejasi su muzika ir man neblogai sekasi muzikuoti, todėl jeigu stočiau į magistrantūros studijas, tai tik specialybę, susijusią su muzika“, - pridūrė dainininkė.

Po metų – studijos užsienyje

Šiais metais atlikėja dar neskubės stoti į magistrantūros studijas, nes jos planuose – mokslai užsienyje.

„Labai to norėčiau, žiūrėsiu, ar tai įgyvendinsiu. Norisi tobulinti savo vokalinius sugebėjimus, nes tobulumui ribų nėra“, - šypsojosi ji.

Dainininkė įsitikinusi, kad svajonės pildosi tuomet, kai link jų eini, įdedi pastangų, todėl ir svajonė studijuoti kažkuriame garsiame universitete svetur – įgyvendinama. Kol kas ji dar nėra išsirinkusi, kuriame norėtų tobulinti savo vokalą, tačiau jau jo žvalgosi ir neatmeta galimybės, kad tai gali įvykti kitais metais.

„Pas mane viskas gyvenime vyksta žingsnis po žingsnio, niekas nieko ant lėkštutės nepateikė, - patirtimi dalinosi A. Pilvelytė. - Visą laiką konkursuose likdavau antroje, trečioje vietose, vis galvojau, kada gi nors kartą laimėsiu, kiek galima? Negalėjau patikėti, kad „Žvaigždžių duetuose“ laimėjau pirmą vietą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją