„Įspūdingo šou metu Franko Sinatros amplua debiutuos aktorius Vytautas Rumšas, kuris scena dalinsis su Jameso Bondo merginas primenančiomis, išskirtinių balsų savininkėmis Erica Jennings ir Auguste“, - skelbia renginio organizatoriai.

Nors jie tikina, kad tai – aktoriaus debiutas scenoje, pats V. Rumšas nebuvo linkęs taip drąsiai girtis.

„Nepasakyčiau, kad labai norėjau, bet kadangi „Tabami“ kompanija linksma, pagalvojau, kodėl gi nepabandžius sudainuoti keleto dainų, pašiurpinti publiką“, - juokėsi jis.

„Kodėl gi ne?“

Pasirodo, aktoriui F. Sinatros repertuaras labai artimas. Taip pat jam prie širdies atlikėjai Michael Bublé bei Róisín Marie Murphy.

„Aš net gi pasakyčiau, kad esu šioks toks melomanas, mėgstu padainuoti, bet į sceną veržtis kaip atlikėjas didžiulio noro neturiu. Manau, kad mano vieta – teatro scenoje“, - kalbėjo pašnekovas.

Muzikos akademijoje aktorystę baigęs V. Rumšas yra baigęs privalomas muzikos paskaitas, tačiau mano, kad jam dar reikia daug ko išmokti: „Kol kas gal neužtenka pasitikėjimo savimi, reikia dar pasimokyti. Bet kodėl gi ne?“.

Ruošiasi atsakingai

Jau kuris laikas repetuojantis pasirodymui, V. Rumšas įsitikinęs, kad F. Sinatros dainas reikia atlikti tik gerai ir labai gerai.

„Jeigu nori dainuoti jo dainas, tai daryk savo vonioje, bet jeigu jau lendi į publiką, reikia truputį pasimokyti“, - pasakojo jis.

Sunkiausia, pasak Vytauto, perprasti visus vokalinius dalykus, nes dainų natos – aukštos, nelengva ta dainavimo techniką. Kaip jis juokauja, reikia ne šaukti, o dainuoti.

Ir artėjančiame pasirodyme aktorių išvysime su „Tabami“ komanda. „Baikit juokus, aš išprotėčiau! Jeigu jie nepadėtų, aš nieko ir nedaryčiau“, - atviravo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją