Po 22 metų gyvenimo su prancūzų verslininku Hermiu Olafu, garsios parfumerijos firmos "Hermis" savininku, 48 metų Olga padavė skyrybų prašymą. Laikraščio "Žiznj" žiniomis, šį dukros žingsnį Rostropovičių šeima išgyvena kaip didelę nelaimę.

Paskutiniais metais Olafų šeima gyveno Niujorke, profesionali violončelininkė Olga mokė muzikos. Dabar pora išsiskyrė, o jų vaikai - 11 metų Olegas ir septynmetis Mstislavas kol kas lieka su motina.

Garsi operos solistė G. Višnevskaja planuoja pati dalyvauti dukros skyrybų procese. Ji skubiai išskrido į Paryžių ir išsikvietė ten dukrą. G. Višnevskaja tikisi sukliudyti Olgos vyro planams išskirti motiną su sūnumis.

"Jie pragyveno daug metų, - pasakojo G. Višnevskaja. - Tačiau nesutapo jų požiūriai ir charakteriai. Deja, jie tai pernelyg vėlai suprato. Mudu su Mstislavu Leopoldovičiumi norime, kad mūsų vaikaičiai pasiliktų su motina.

H. Olafas ne tik nori išskirti Olgą su jos vaikais - jis pretenduoja ir į žmonos turto dalį, taip pat ir į Rostropovičių šeimos 400 hektarų ploto dvarą Niujorko priemiestyje, kuriame pasaulinio garso muzikų šeima gyveno nuo 1974 metų, kai išvyko iš Rusijos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją