Egmontas Bžeskas, vienas populiariausių prodiuserių Lietuvoje, prisipažino vaikystėje turėjęs ne vieną kompleksą. "Mokykloje buvau kompleksuotas vaikis. Visų pirma, ilgą laiką jaudinausi, kad netapau pionieriumi. Toks niekalas mane taip traumavo, kad net vengdavau didelių bendraamžių susibūrimų. Visi nuolat kalbėjo, kaip gera būti pionieriumi, o aš tuo metu, kai klasiokai įstojo į šitą būrį, sirgau, tad likau už borto. Kai pionieriai tapo nebe tokie madingi, atsirado kitas kompleksas. Gyventi man trukdė plaukai. Mano tėvai buvo sugalvoję, kad man tinka ilgi plaukai, todėl nekirpo ir liepė augintis. O mokykloje mokiniams ir ypač mokytojams tai atrodė baisu ir nenormalu“, - guodėsi žymus muzikos prodiuseris.

Pasak Egmonto, jis negalėjo ramiai net koridoriumi praeiti. Mokyklos direktorė net tėvus dėl to išsikvietė. Aiškino, kad ilgi plaukai berniukui nedera.

„Kompleksas dingo, kai pagaliau tuos karčius nukirpo. Va nuo tada išvis dėl nieko nekompleksuoju," - džiaugiasi E. Bžeskas.

Grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė tikino ilgą laiką kompleksavusi dėl savo lieknumo ir mažos krūtinės.

„Kol mokiausi mokykloje, man atrodė, kad esu per liekna. O kadangi buvau liekna, labiausiai išgyvenau, jog buvau „lenta“. Klasiokių papukai daug didesni augo, o aš visada su tokiais mažyčiais. Žiauriai išgyvenau. Rengdavausi taip, kad atrodyčiau stambesnė ir papukai vizualiai padidėtų. Kompleksas išnyko tada, kai iš visų jėgų pradėjau stengtis sustorėti“, - prisiminusi kompleksus juokėsi Goda.

Tuomet ji ėmė labai daug valgyti. Per kelis mėnesius priaugo dešimt kilogramų.

„Va tada ir supratau, kad anksčiau atrodžiau gražiau. Dabar viskas labai gerai. Kompleksų neliko,“ - džiaugėsi grupės „69 danguje“ narė.

Dainininkas Andrius Rimiškis sako jaunystėje bijojęs merginų, MTV laidų vedėja Ugnė slėpė savo čiurnas, o Atlanta galvojo apie plastinę operaciją.

Daugiau apie žvaigždžių kompleksus skaitykite Panele.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją