Tiesa, teisybės teismuose vis dar ieškančiai Atlantai įrodžius, kad praėjusių metų birželio 1 dieną gimusios dukrelės Saulės tėvas yra buvęs jos draugas teisininkas Oskaras Silevičius, niekas nepasikeitė.

Vienuolika metų už Egidijų Dragūną jaunesnei vilnietei Simonai irgi pasisekė įrodyti, kad beveik prieš metus gimusio Deivido tėtis yra būtent Selas.

Tačiau E. Dragūnas, kitaip nei skandalinga meilės istorija išgarsėjęs advokatas, nesikrato tėvo pareigų – jis ne tik padeda merginai išlaikyti berniuką, bet ir pats su juo bendrauja kiekvieną dieną.

„Aš jį myliu ir stengsiuosi duoti viską, ką galiu“, – sako skandalingasis dainininkas.

Anksčiau retai bendraudavę Atlanta ir Selas dabar dažnai pasidalija Saulės ir Deivido auginimo rūpesčiais.

Išskirtinė žvaigždžių ir jų vaikų foto sesija bei pasakojimas apie tai, kaip Egidijaus Dragūno ir Elenos Puidokaitės gyvenimus pakeitė netikėta tėvystė bei motinystė - gegužės 26 dieną pasirodysiančiame žurnalo „Klubas“ numeryje.

O pramogų portalas Klubas.lt papasakos ir parodys, kaip buvo kuriamas „Klubo“ viršelis, kuriam su savo pirmagimiais pozavo Atlanta ir Selas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją