Su mylima mergina Rima Psichas susipažino gana keistomis aplinkybėmis, tačiau tai nesumaišė jiems susilaukti dukrytės ir džiaugtis šeimos teikiamais malonumais.

„Prieš lemiamą „kabinimo" momentą buvau Rimą nusižiūrėjęs, bet nebendravęs. Priėjau bare prie jos ir sakau: „Davaj, draugaujam." Na moterims visada kažkuo patikau, buvau populiarus. Bet tuo Rimos atveju nesinaudojau. Žinai, negaliu pasakyti, kad man labai jau lengva buvo prieiti prie jos, bet pasiryžau ir po jos atsakymo nesigailėjau dėl to. Rima atsakė: „Gerai, bet šiandien negaliu, turiu reikalų. Davaj, rytoj draugaukime." Taip ir sutarėme. Paskui viskas išsirutuliojo. Sužinojau, kad ji studijuoja biochemiją, kad yra už mane gerokai jaunesnė, jei tiksliau - devyneriais metais. Daug laiko kartu praleidome, net dirbome Vingrių kabake, ji prie baro stovėdavo. Padėjo kaip šeimos narė. Bet naujame klube tikrai nedirbs, ji turi čia ateiti atsipalaiduoti. Jos darbas mergaitę auginti, o tai labai nelengva“, - pasakojo dainininkas.

Porą metų vadovavęs barui Vingrių gatvėje, Psichas nusprendė nerti į gilesnius vandenis ir atidaryti nuosavą roko klubą „Psichas“.

„Čia „Psiche“ aš jau savininkas, bet ne vienintelis - turiu partnerį. Patalpos buvo parduodamos. Gėjai nuomojosi, o mes nusipirkom. Investavau teisingai. Bus undergraundinis roko klubas, bet švarus. Pakeisiu interjerą, išgrūsiu odinius baldus, nes jie per prabangūs - mes paprastesni. Jei padarysi per daug šyko, tai vieni nenorės eiti, padarysi per paprastai, sakys, kad čia snarglynas. Man rūpi, kur eis jaunimas vakarais, noriu, kad mano vaikai tūsintųsi ne tarp debilų“,- teigė Psichas.

Nauja veikla besidžiaugiantis dainininkas prisipažino tikintis, kad ši veikla jam sukraus turtus.

„Kam man klubas, jei iš jo nenorėčiau pelno? Aišku, aš biznį daryti noriu, tam jį ir įkūriau. Aišku, rizikuoju. Bet aš drąsus. Nebūčiau drąsus, verslo nepradėčiau," - sakė "pradedantysis" verslininkas.

Daugiau apie tai skaitykite ČIA

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją