Johno Lennono našlė Yoko Ono pasipiktino sužinojusi, kad P.McCartney tradicinę "bitlų" dainų autorių rašymo tvarką "Lennonas, McCartney" pakeitė nauju variantu "Paulas McCartney ir Johnas Lennonas".

Sklido gandai, kad Y.Ono net svarsto galimybes iškelti bylą, tačiau jos atstovas neseniai pareiškė, jog ji su P.McCartney nesibylinės.

Tuo tarpu P.McCartney tvirtina nepadaręs nieko bloga ir sako, kad šis ginčas pernelyg išpūstas.

"Daug triukšmo dėl nieko. Nėra jokio reikalo pykti", - sakė jis.

P.McCartney prisipažįsta sutrikęs dėl Y.Ono protesto, nes visas 19 "bitlų" dainų, kurios sudėtos į naująjį albumą, yra parašęs jis pats.

"Mano nuomone, teisinga ir tikslu pirma rašyti mano pavardę po tomis dainomis, kurios, kaip skelbė Johnas, yra mano", - aiškino jis ir teigė, kad pavardžių rašymo tvarka "Lennonas, McCartney" buvo tik laikinas susitarimas.

"Kai atvykau į susitikimą, Brianas Epsteinas ("The Beatles" vadybininkas) ir Johnas jau buvo nusprendę, kad rašys "Johno Lennono ir Paulo McCartney dainos", - pasakojo P.McCartney.

"Paklausiau jų dėl užrašo "McCartney ir Lennonas". Jie atsakė: "Kol kas padarysime taip, tačiau bet kada galėsime pakeisti, kad būtų teisinga", - pridūrė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją