Vakaro tema –
punk rock
– padiktavo svečių aprangą ir nuotaikas: į klubą traukė skiauterėti, odiniais drabužiais apsitempę, tatuiruotėmis ir ryškiomis spalvomis išsidažę roko mylėtojai. Prie durų visus sveikino ir pasitiko V. Radzevičiaus atžalos – Augustė ir Vincentas.

Kol jubiliato svečiai rinkosi į barą, pastarasis, nieko neįtardamas, keliavo su M. Starkumi išgerti kavos. Išėję iš kavinės, jie netrukus sutiko dar tris draugus - Liną Zarecką-Chorą, Jogailą Morkūną bei Gidoną Šapirą-Bilą.

Tačiau net po šių susitikimų jis nieko neįtarė. Baro tarpduryje pasirodė V. Radzevičiaus brolis Jonas, pasipuošęs spalvota panko šukuosena. Vėliau jubiliatas prisipažino pagalvojęs, kad jis veda kažkokį renginį. Tačiau Vytarui laiptais leidžiantis į salę, svečiai ėmė skanduoti „trys, du vienas!” ir pasigirdo grupės „Biplan“ dainos žodžiai „Labas rytas, štai ir aš“ – staigmena buvo atskleista.

Pakviestas į sceną ir paklaustas, ar pavyko siurprizas, V. Radzevičius prisipažino, kad jis – labai „pasimetęs“. „Aš galvojau, kad gali taip būti, bet taip „susukti“ viską... Galvojau, kad pirmadienį bus ar šeštadienį... Juokingiausia, kad „visiškai“ atsitiktinai dar sutikau čia tris draugus prie klubo. Ir Laisvė dar taip natūraliai prašė neiti“, - žodžių nuostabai išreikšti pritrūko jis.

Vakarą vedęs Vytaro brolis Jonas Radzevičius prisipažino: „Labiausiai bijojom, kad tu, sutikęs Jogailą Morkūną, Chorą ir Bilą, nepasiūlytum eiti į Užupį“.

„Tarp kitko, buvo mintis eiti pas mane, nes Klimka tuoj atvažiuos. Čia įeinu ir kažkas trys, du, vienas skaičiuoja“, - atviravo V. Radzevičius.

Netrukus vakaro vedėjas paragino brolį jubiliejaus proga padovanoti bučinį mamai Janinai. „Nes mama šiandien sužibėjo, ištarusi frazę: „Aš šiandien po gimdymo, man viskas galima“. Žodžiu, Vycka gimė prieš 8 val. ryto, tai mama šiandien „tipo“ gimdė“, - juokdamasis komentavo J. Radzevičius.

Po daugybės bučinių ir sveikinimų, V. Radzevičius buvo dar kartą pakviestas į sceną sudainuoti Radzevičių himno. Broliai, užtraukę dainą „Mano namas vijokliais apaugęs“, tarsi paskelbė – oficialus vakaras baigėsi, laikas linksmybėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją