Už šią operaciją atsakingas vienas Rusijos mikrobiologas, kuris rūpinasi, kad prezidentas kelionėje išvengtų virškinimo sutrikimų.

"Stalo įrankiai buvo pamirkyti degtinėje, o paskui padėti ant rankšluosčio, kad nudžiūtų", - sakė Delio viešbučio "Maurya Sheraton" ryšių su visuomene vadovė Sonya Bakshi (Sonia Bakši).

Tiek Rusijos ir Indijos saugumo agentai, tiek indų plovėjai ypatinga V.Putino valgomųjų įrankių švara pradėjo rūpintis dar iki antradienio, kai vienos didžiausių pasaulio valstybių vadovas atvyko į Indijos sostinę.

Drauge su V.Putinu atskridę Rusijos pareigūnai ir Rusijos ambasados darbuotojai šiuos faktus komentuoti atsisakė.

Daugelis į Delį atvykstančių turistų ir vietos gyventojų, jei tik išgali, stengiasi pirkti geriamąjį vandenį buteliuose, kad išvengtų jau legenda tapusios Indijos sostinėje sklandančios žarnyno infekcijos, vadinamos Delio pilvu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją