„Valgių buvo daug ir skanių, o už stalo netrūko juoko. Po paskutinio koncerto Šiauliuose kurį laiką širdyje jautėme tuštumą, o dabar, susėdę prie stalo, prisiminėme linksmus epizodus iš grupės gyvenimo“, - pasakojo Mindaugas Bendžius.

Prodiuseriai, visos keturios „Mango“ merginos ir daugumos grupės dainų autorius Žilvinas Liulys į Palangos restoraną, kur keturias valandas mėgavosi prabangiais valgiais, iš Klaipėdos atvyko limuzinu.

„Tačiau tai nereiškia, kad daugiau niekada nesusitiksime. Manau, ir toliau bendrausime, - sakė M. Bendžius. – Vienintelė Lina po savaitės palieka Klaipėdą ir išvyksta gyventi pas savo vyrą į Angliją“.

Dešimt metų gyvavusi grupė „Mango“ į Lietuvos popkultūros metraštį pateks kaip viena sėkmingiausių šalies popgrupių – iki šios dienos yra parduota apie 300 tūkstančių grupės albumų, per savo egzistavimą „Mango“ surengė per 500 solinių koncertų ne tik Lietuvoje, bet ir Amerikoje, Airijoje bei Anglijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją