Pozuodamas nuotraukai jis dėvės marškinėlius be rankovių, šortus ir sportbačius iš savo paties „Nike“ rūbų linijos. Viena rankas jis varysis kamuolį, kita laikys apkabinęs supermodelį Gisele Bundchen.

Krepšininką ir podiumų ikoną sausio mėn. nufotografavo žymi fotografė Annie Leibovitz L. Jameso gimtajame Akrono mieste, Ohajuje.

„Visai gerai, – pasakė L. Jamesas ketvirtadienį vakare prieš „The Cleveland Cavaliers“ rungtynes Vašingtone. – Aš gana aukštas vyrukas ir domiuosi mada, tad visai neblogai atsidurti didžiausio madų žurnalo viršelyje su Gisele.“

„Vogue“ publikuos sportininkų ir manekenių nuotraukas numeryje, kurio pagrindinė tema – dydis ir forma. 203 cm ūgio L. Jamesas ir 180 cm ūgio G. Bundchen, susitikinėjanti su „Patriots“ žvaigžde Tomu Brady, labai tiko į porą nuotraukai.

„Niekas negali daugiau pasakyti apie mados apimtis ir formas nei Gisele ir Lebronas, – pasakė „Vogue“ atstovas Patrickas O’Connellas. – Lebronas yra nepaprasta žvaigždė ir sportininkas, kuris tapo kultūros fenomenu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją