P.McCartney ir R.Starrą susirinkusieji pasitiko audringais plojimais. P.McCartney, kartą pavadinęs Dž.Harrisoną "jaunesniuoju broliuku", koncerte, atrodo, dainavo iš visos širdies.

R.Starras, žiūrėdamas į didelį G.Harrisono portretą scenoje, liūdnai pareiškė: "Man liko tik ši fotografija, suprantu, kad tu daugiau nebesugrįši".

Muzikanto našlė Olivia Harrison surengė koncertą, norėdama surinkti pinigų jos vyro remtai labdaros organizacijai. Bilietai, kainavę po 150 svarų (234 dolerius) buvo išgraibstyti prieš kelis mėnesius iki koncerto, tačiau spekuliantai išvakarėse pardavinėjo juos po tūkstantį dolerių.

G.Harrisonas, vadintas "tyliuoju bitlu", mirė 2001 metų lapkričio 29 dieną nuo vėžio būdamas 58 metų.

Šią savaitę G.Harrisono žmona pirmą kartą viešai prakalbo po savo vyro mirties, sakydama, kad paskutinėmis gyvenimo dienomis muzikantas susitaikė su savo liga bei artėjančia mirtimi. Šią savaitę taip pat pasirodė paskutinis G.Harrisono albumas, kurį jis įrašė drauge su sūnumi Dhani.

Buvo paskelbta žinia, kad muzikantas testamentu paliko apie 99 milijonų svarų turtą. Didžioji dalis jo atiteko žmonai Olivijai, kitiems šeimos nariams, labdaros organizacijoms.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją