Prieš porą mėnesių lesbietišką meilę propagavusią žmoną jos vyras verslininkas Parvizas pats nuvežė į klinikas, kur Julia pagimdė antrą vaiką – šį kartą 3400 gramų svorio, 52 cm ūgio berniuką.

Gimdymas vyko be nuskausminamųjų, daug lengviau nei pirmą kartą, kai 2004-ųjų rugsėjį Julia gimdė dukrelę Viktoriją. Bet tuomet su jos tėčiu Pavelu Sidorovu (Pasha) ji greitai išsiskyrė.

– Su vaiko tėvu Parvizu susipažinome seniai. Mus supažindino draugai, – žurnalui „Maxim“ kalbėjo J.Volkova. – Tuomet jis turėjo merginą, aš – vaikiną. Bendravome tik draugų kompanijoje. Visi šokdavo, karaokę dainuodavo, o mes nuošaly kalbėdavomės.

Tai štai kaip galima sugundyti žvaigždę! Užtenka su ja bendrauti!

– Tai – ne universalus receptas, bet man jis tiko. Su juo ilgai negalėjome likti vienumoje. Visi manė, kad mums nieko nepavyks arba jei pavyks, iškart išsiskirsime. Aš jau turėjau didelę patirtį. Jis, sprendžiant pagal jo užrašų knygelę mobiliajame telefone, taip pat.

Tu naršei po jo mobilųjį telefoną? Taip negalima!

– Mes nieko neslepiame vienas nuo kito. Aš paėmiau jo, jis – mano mobilųjį telefoną. Nieko sau, tariau jam, telefone – tik merginų vardai! Tai – tipiška vyrams. Iš pradžių juo netikėjau.

– „ Tipiška vyrams“, antrasis nėštumas. Aš kažką pamiršau? Nuo kada su dueto partnere nustojote apsimetinėti lesbietėmis?

– Mes neapsimetinėjome. Mes mylėjome ir mylime viena kitą. Vyrai mums netrukdė.

Pamenate, kaip mūsų žurnalui „Maxim” pozavote prieš penkerius metus?

– Tuomet pasidariau pirmąją tatuiruotę! Dabar turiu daug naujų.

– O aš fotosesijų nekenčiu, – prisipažįsta Lena Katina. – Galiu duoti interviu, juoktis, dainuoti. Tačiau stovėti ir šypsotis į objektyvą – kvaila. Nors po to pačiai įdomu žiūrėti nuotraukas.

Kažkuria prasme tikrai įdomu tokioje padėtyje…

– Tokioje – tai su pilvu? – šyptelėja Julia. – Na, na… Nėščia moteris gali atrodyti labai seksualiai! Fotografuodamasi tai įrodau. Daugeliui merginų nėštumas yra pretekstas prastai atrodyti. Tarsi tai būtų liga. Sustorėja, plaukų nesidažo, apsileidžia. Ir argumentuoja: aš - nėščia! Manau, kad nuolat reikia save prižiūrėti.

– Nieko šokiruojančio, – pritaria Lena. – Nėštumas – nuostabu! Geriausia, ką galima patirti gyvenime! O seksualumas…

– Kartą namie su Parvizu panorau sužinoti, ar yra pornografinių filmų su nėščiomis moterimis. O siaube, yra! Ir iš dešinės, ir iš kairės – o mergina aštuntą nėštumo mėnesį. Matyt, kai kuriems tai labai patinka. Čia jau aš kategoriška. Kad ryžtumeisi tokiems dalykams, reikia būti ligoniu. Visų pirma aš apie merginą.

Jei jau apie tai prakalbome, kaip elgtis vyrui su nėščia moterimi? Patarkite…

– Labai skirtingai. Vienos tampa agresyvios, kvailioja. Jas reikia globoti. Kitos – priešingai, nemėgsta, kai jas čiūčiuoja, liūliuoja ir stengiasi įrodyti, kad gali dirbti, tvarkyti reikalus ir šypsotis vyrams, – įsitikinusi Julija.

– Aš irgi patarsiu, – šyptelėja Lena. – Reikia nebijoti sekso, tiksliau, mylėtis su vaiko tėvu. Vaikutis pilvelyje jaučia mamos emocijas. Rimtai! Aš apie tai mačiau laidą per televiziją!