L.M.Presley, vienintelis "rokenrolo karaliaus" Elvis Presley vaikas, išplatino pranešimą spaudai, kuriame sakoma, kad ši, net Holivudo standartais trumpalaikė santuoka buvo pasmerkta nuo pat pradžių.

38 metų N.Cage'as ir 34 metų L.M.Presley, vienos ekscentriškiausių pramogų verslo žvaigždžių, po pusantrų metų užtrukusio permainingo romano slapta susituokė rugpjūčio mėnesį, Havajuose.

N.Cage'as atsisakė komentuoti skyrybų priežastis. "Nekalbėjau apie santuoką ir nekalbėsiu apie skyrybas", - sakoma trumpame jo pranešime spaudai.

Pradedanti dainininkė L.M.Presley nurodė: "Man dėl to liūdna, bet mums visų pirma nereikėjo tuoktis. Tai buvo didelė klaida".

Tai buvo trečioji jos santuoka. Anksčiau ji buvo ištekėjusi už Michaelo Jacksono, su kuriuo išsiskyrė mažiau nei po dvejų metų, o dar anksčiau - už muzikanto Danny Keogh, nuo kurio susilaukė dviejų vaikų.

N.Cage'as yra didelis E.Presley gerbėjas. 1990-ųjų filmui "Laukinė širdis" (Wild at Heart) jis įrašė Elvio hitą "Love Me Tender" ir, kaip kalbama, savo atsakiklyje pamėgdžioja Elvio balsą.

N.Cage'as, kuris išgarsėjo sudirgusių ir į pavojus puolančių žmonių vaidmenimis, pernai gegužės mėnesį, po šešerius metus užtrukusios santuokos išsiskyrė su aktore Patricia Arquette. Su manekene Kristina Fulton jis turi sūnų.

Žinoma, kad N.Cage'o ir L.M.Presley santykiai buvo audringi - bulvariniai laikraščiai prieš kelias savaites rašė apie poros barnius.

Jie pradėjo susitikinėti 2001 metų pradžioje, 2002-ųjų sausį paskelbė apie išsiskyrimą, o birželį vėl pasirodė kaip pora ir kartu atėjo į N.Cage'o filmo "Kalbantys vėjui" (Windtalkers) premjerą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją