„Matyt, pavasaris veikia, - juokėsi atlikėja. - Kažko norėjosi, nes atsibodo natūralūs garbanoti plaukai“. Itin moterišką stilių mėgstanti A. Pilypaitė nenorėjo kirptis plaukų trumpai, todėl kirpčiukai jai buvo geriausias variantas.

Natūraliai besigarbanojančius plaukus atlikėjai dabar kur kas sunkiau prižiūrėti, nes tenka juos tiesinti. Tačiau dėl to ji nesijaudina: „Žiūrėsiu, ar turiu kantrybės, ar ne. Praeis mėnuo, gal ir užsiauginsiu vėl“.

A. Pilypaitė kartais pagalvoja ir apie plaukų dažymą, tačiau ji save sustabdo: „Manau, kad mano natūrali spalva labiausiai tinka. Buvau ir blondinė, ir sruogelėmis dažiausi, tačiau tai man netiko. Nuo prigimties toli nereikia bėgti“.

Neseniai su vyru Linu Zarecku-Choru išsiskyrusi moteris pasakojo, kad atėjo metas, kai norisi kardinaliai keisti savo garderobą. „Matyt, natūralu, juk pavasaris, - šypsojosi ji. – Norisi atrodyti ryškiau, šviesiau, moteriškiau, kasdieną nešioti sijonus, sukneles“.

„Nemanau, kad keisis mano sceninis įvaizdis. Visada bus suknelės ir gilios iškirptės, tačiau norisi kasdieninius drabužius mesti laukan ir viską kardinaliai keisti“, - pridūrė ji.




Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją