Barbara ir Džena (Jenna) gimtadienį šventė namie Teksase; čia šeima susitiks ir ketvirtadienį švęsti Padėkos dienos. Barbara yra Jeilio universiteto Konektikute studentė, o Džena (Jenna) lanko mokyklą Ostine prie Teksaso universiteto.

Ketvirtadienį, Padėkos dieną, visa Bušų (Bush) šeima susirinks savo rančoje Kroforde prie stalo, ant kurio garuos tradicinis keptas kalakutas. Pirmoji JAV ponia Lora Buš (Laura Bush) vyksta į Krofordą pirmadienį, o prezidentas iš Vašingtono atkeliaus trečiadienį.

Loros ir Džordžo Bušų dukros buvo pakliuvusios į policijos nuovadą 2001 metų gegužę: Barbara buvo nutverta gerianti bare, o Džena (Jenna) su suklastotu asmens dokumentu mėgino nusipirkti alkoholio.

Už šiuos prasižengimus mergaitėms teko dirbti viešuosius darbus bei sumokėti baudas po 100 dolerių.

Beje, ir jų tėvas Dž.V.Bušas (George W.Bush) savo verslininko karjeros pradžioje buvo neabejingas svaigiesiems gėrimams, bet visiškai metė gerti XX amžiaus devintojo dešimtmečio pabaigoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją