„Nemanau, kad tai yra pergalė, tiesiog yra taip, kaip turėjo būti. Niekada tuo neabejojau. Tikiu, kad ir jis tuo neabejojo“, - po teismo proceso penktadienio rytą sakė Atlanta, nuo dukters gimimo pradžios atkakliai tvirtinusi, kad Saulė yra O. Silevičiaus duktė.

Nuo bet kokių komentarų susilaikantis O. Silevičius penktadienį teisme nepasirodė, kadangi sutiko, kad byla būtų nagrinėjama be jo ir įpareigojo savo advokatą Laimoną Šilerį pranešti, kad su ieškiniu sutinka.

Dainininkės advokatas Ričardas Užolas teismo proceso nekomentavo, kadangi sprendimas bus priimtas ateinantį pirmadienį. Nurimus aistroms po sėkmingai pasibaigusio teismo proceso, 8,5 mėnesio dukrelę auginanti dainininkė tikriausiai kreipsis į teismą dėl vaiko išlaikymo.

DELFI primena, kad kol bus paskelbtas teismo sprendimas, dėl vaiko išlaikymo prieš keletą savaičių susitarė ir dainininkas Egidijus Dragūnas, iš kurio teismas priteisė 400 litų kasmėnesinių vaiko išlaikymo išlaidų, nors vaiką auginanti motina reikalavo kelis kartus didesnės sumos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją