Tūkstančius lietuvių priglaudusiame Londone merginoms organizatoriai parūpino jaukius kambarius prabangiame „Radisson SAS“ viešbutyje, iš kurių atsiveria nuostabus vaizdas į Temzės upę. „Viešbutyje dirba nemažai lietuvių, todėl jautėme ypatingą dėmesį, mumis labai maloniai rūpinosi“, - įspūdžiais dalijosi merginas kelionėje lydėjęs grupės vadybininkas Gintaras Bendžius.

„Maloniai nustebino apsaugos kompanija, kuri rūpinosi merginomis per koncertą Londono „Platinum Lounge“ klube. Jos darbuotojai saugo ir Abromavičių (Turtingiausias Rusijos oligarchas ir Anglijos futbolo klubo „Chelsea“ savininkas Romanas Abramavičius – DELFI). Nebuvau susidūręs su tokiu profesionalumu, atrodo, kad žmonės mintis skaito, užtenka vieno žvilgsnio ir jiems viskas aišku“, - apsaugos darbuotojams pagyrų negailėjo G. Bendžius.

Antrą kartą Londone koncertavusios merginos buvo tarsi „prisuktos“. Organizatoriai negalėjo atsistebėti energingomis „mangėmis“, kurios vos nulipusios nuo scenos iki paryčių linksmindavosi vieno didžiausių Europos miestų naktiniuose klubuose, kuriuose nuolatos pulsuoja gyvenimas.

„Londono klubuose galime lengviau atsipalaiduoti, niekas čia mūsų nepažįsta“, - merginų svarstymus perpasakojo G. Bendžius ir pridūrė, kad netrukus po tokio jų pokalbio prie „mangių“ priėjo ir pasisveikino dvi gerbėjos.

Viešėdamos Didžiosios Britanijos širdyje merginos aplankė miesto įžymybes, grožėjosi Londono gyventojų kasdienybe ir gyvenimo būdu, pabendravo su daugybe pažįstamų. Visas dienas Londone merginas lydėjo šiame mieste gyvenantis ir dirbantis Linos vyras Mantas.

Grupės vadybininkas buvo maloniai nustebintas fakto, kad trijuose paskutiniuose „Mango“ užsienio lietuviams skirtuose koncertuose apsilankė daugiau nei 1000 grupės gerbėjų: „Kiek žinau, „Mango“ yra daugiausiai žiūrovų užsienyje surinkusi grupė iš Lietuvos“.



400 Airijoje gyvenančių lietuvių ir jų bičiulių nepagailėjo 25 eurų už bilietą ir praėjusį savaitgalį apsilankė pirmame ir paskutiniame Dublino klube „Button Factory“ vykusiame grupės „Mango“ koncerte. Pasak koncerto organizatoriaus Dariaus Milerio-Nojaus, tarp kelių šimtų vakaro svečių pasirodymą stebėjo ir Lietuvos ambasadorė Airijoje Izolda Bričkovskienė.

Ambasadoje surengtame oficialiame 90-ųjų Nepriklausomybės atkūrimo metinių minėjime kartu su vadybininku apsilankė niekada panašiame priėmime nedalyvavusi Rima: „Buvo labai įdomu pamatyti, kaip vyksta tokie protokoliniai minėjimai. Anksčiau neteko tokiam dalyvauti“.

Nors vakaro svečiai vilkėjo vakarine apranga, netikėtai į priėmimą pakviesta Rima vakarine suknele pasipuošti nespėjo, tačiau aprangos kodas šiltai bendrauti netrukdė.

Turėdamos laisvo laiko merginos vaikščiojo Dublino centre, tikrose airiškose aludėse ragavo „Guinnesso“ alaus ir nepatirtais įspūdžiais dalijosi vaikštinėdamos nuslūgusios Airijos jūros dugnu.

Likus vos porai savaičių iki paskutinių „Mango“ atsisveikinimo koncertų merginos intensyviai repetuoja specialią programą, rengia ypatingą pasirodymų scenografiją ir ketina maloniai paskutinį kartą nustebinti ištikimiausius savo gerbėjus Lietuvoje.

„Mango“ įspūdžiai iš Dublino:








DELFI vaizdo reportaže užfiksuotos akimirkos iš viešnagės Londone ir naktiniame klube „Platinum Lounge“ vykusio „Mango“ koncerto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją