Kaip penktadienį remdamasi R.Gere'o atstovu paskelbė "E!Online", pora susituokė praėjusį savaitgalį Paund Ridže (Niujorko valstija), dalyvaujant artimiausiems šeimos nariams. Anot laikraščio "New York Post", svečių sąraše buvo tik du vardai: Homero ir Hannah. Pastaroji yra C.Lowell duktė iš pirmosios santuokos su režisieriumi ir aktoriumi Griffin Dunne.

R.Gere'ui tai yra taip pat antroji santuoka - nuo 1991 iki 1995 metų jis buvo vedęs pasaulinio garso modelį Cindy Crawford.

Dabar 52 metų R.Gere'as pirmą kartą prieš kino kamerą stojo 1975 metais. Prieš tai jis grojo trimitu, pianinu ir bandža, studijavo filosofiją, o atradęs meilę teatrui, vaidino Brodvėjuje ir įvairiose Londono scenose. Dabar jo sąskaitoje tokie yra tokie žinomi filmai kaip Francio Fordo Coppolo "Cotton Club" ar Akiros Kurosavos "Rugpjūčio rapsodija" ("Rhapsody in August"); be daugelio kitų vaidmenų, jis pats kūrė ir pagrindinius vaidmenis vaidino juostose "Somersbis", "Ponas Džonsas" ir "Paskutinė analizė" ("Final Analysis").

Jo naujoji žmona 41 metų C.Lowell savo karjerą pradėjo dirbdama modeliu, o vėliau Holivude išgarsėjo vaidmeniu 1989 metų "Licencijoje žudyti", kur suvaidino Džeimso Bondo merginos vaidmenį. Po to ji vaidino antro plano vaidmenis juostose "Nemiga Sietle" ir "Paliekant Las Vegasą", o nuo 1996 iki 1998 metų vaidino prokurorę televizijos seriale "Įstatymas ir tvarka".

Pastaraisiais metais aktorius R.Gere'as labiau garsėjo savo kova už nepriklausomą Tibetą, parama Dalailamai ir budizmo išpažinimu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją