Artimieji paskambino žvaigždės asmeniniam gydytojui, tačiau jis telefonu galėjo duoti tik patarimus bei pasakė, jog laukia humoristo pas save iš karto po jo grįžimo į Maskvą.

Problemos su širdimi televizijos laidų vedėjui prasidėjo praėjusią vasarą – jį kamavo stiprūs skausmai krūtinėje ir dažnas dusulys. M. Galkinas kreipėsi į gydytojus, kurie jam nustatė širdies nepakankamumą.

„Ligos visų pirma yra susijusios su per didelėmis organizmo apkrovomis, - aiškina klinikos, kurioje lankėsi humoristas, gydytojas. – Maksimui reikėjo poilsio ir viskas būtų praėję“.

M. Galkinui buvo paskirti vaistai, vitaminai ir pasiūlyta mažinti darbo krūvius.

„Mūsų rekomendacijas jis ignoruoja, - tęsė gydytojas. – O juk jis dar labai jaunas. Šiandienos negalavimai rytoj gali virsti rimta problema“.

Teigiama, jog jaunoji žvaigždė nepaiso perspėjimų ir slidinėdamas Šveicarijos kalnuose kasdien praleidžia po aštuonias valandas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją