2007 m. Naujųjų metų dieną susituokę C.Thorne-Smith ir R.Fishman savo sūnų pavadino Jacobu Emersonu Fishmanu. Aktorės atstovas spaudai pranešė, kad motina ir tėvas labai džiaugiasi, o kūdikis - „tiesiog nuostabus“.

Penktadienį tėvais tapo ir Nicole Richie bei jos draugas Joelas Maddenas jie susilaukė dukters, praneša žurnalas „People“. Harlow Winter Kate Madden gimė „Cedars-Sinai“ medicinos centre. Naujai iškepti tėvai jau ruošiasi ugdyti savo atžalai dosnumo jausmą.

2007 m. gruodžio mėnesį porą įkūrė Richie Maddeno vaikų fondą padėti skurstantiems vaikams. „Mes norime, kad mūsų vaikas būtų bendruomenės dalis ir jaustų atsakomybę už ją“, - teigia aktorė ir muzikantas savo pranešime.

Pora kol kas nėra numačiusi vestuvių datos, bet dar rugsėjo mėnesį sakė, kad vedybos yra jų ateitis, tačiau kol kas pagrindinis prioritetas yra kūdikis. „Tai viskas apie ką mes dabar galvojame. Mes įsimylėję ir esame labai laimingi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją