Žvaigždė buvo nugabenta į ligoninę ant neštuvų po isterijos priepuolio savo namuose, į kuriuos, kilus konfliktui dėl jos dviejų sūnų, buvo iškviesta policija.

Teigiama, jog atlikėja praeitą savaitę prieš patenkant į ligoninę per 36 valandas sugebėjo išgerti daugiau nei 100 tablečių. B. Spears daugumą jų užgėrė „Purple Monster“ kokteiliu – degtinė, sirupas nuo gripo ir energetinis gėrimas.

Atlikėjai artimas šaltinis sakė: „Ji suvartojo 20 „Clenbuterol“ maisto papildo tablečių, 18 tablečių žolelių stimulianto, 18 antihistamino tablečių, 12 tablečių nuo skausmo, 10 migdomųjų tablečių ir aštuonias rūgštingumą reguliuojančias tabletes. Ji taip pat išgėrė „Pepto-Bismol“ buteliuką (vaistai nuo virškinamojo trakto sutrikimų), du buteliukus „NyQuil“ (vaistai nuo peršalimo) ir du buteliukus „OxyContin“ (vaistai nuo skausmo), 10 tablečių nuo pagirių bei 6 „Ritalin“ tabletes, kurios yra skiriamos žmonėms su dėmesio sutrikimais“.

Po šio incidento teismo komisaras uždraudė jai prižiūrėti vaikus ir net matytis su jais.

Daktaras Ph. McGraw, kuris sukūrė psichologinės pagalbos programą, pasakė, jog aplankė B. Spears Cedars-Sinai medicinos centre.

„Ją išrašė prieš pat mano apsilankymą, tad kai įėjau į palatą, ji rinkosi daiktus,“ – pasakojo jis Amerikos televizijos programoms „Entertainment Tonight“ ir „The Insider“.

„Mano vizitas truko apie valandą, po to palydėjau ją iki jos automobilio. Man labai neramu dėl jos.“

Užsienio spaudos teigimu, Britney Spears grasino nusižudyti ir buvo atgabenta į ligoninę apsvaigusi nuo medicininių preparatų vartojimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją