Paslaptingos sužadėtuvės

„Apie mane spauda žino du dalykus: aš nuolat apsišlapinu ant scenos ir aš turėjau priklausomybę nuo cheminių narkotikų. Tai užknisa!“ - ne kartą spaudoje viešai piktinosi seksualioji Fergie.

Netiesa, dainorėle! Dabar spauda žino dar vieną dalyką – tu tik ką susižadėjai su aktoriumi ir buvusiu modeliu 35-erių Joshu Duhamelu! Nors žadėjai niekada to nedaryti...

„O mes ir taip praktiškai susituokę. Kam mums dar tų visų ceremonijų? Nesulauksite! Aš esu jį įsimylėjusi iki ausų. Jis tikrai žino, kaip reikia elgtis su moterimis ir kaip reikia jas gerbti“, - dar vasario mėnesį žurnalui „Blender“ sakė Fergie.

Bet savo žodžiams dainininkė netruko paprieštarauti veiksmais. Prieš keletą dienų (tiksliai niekas nežino, kada) ji susižadėjo. „Fergie apskambino daugybę savo draugių, ir krykštaudama iš malonumo pranešė joms naujieną“, – žurnalui „People“ papasakojo dainininkei artimas šaltinis. - Ji pasakė, kad dar nežino, kokių vestuvių jie nori, tačiau jaučiasi laimingiausia moterimi pasaulyje.“

Gražuolio aktoriaus J. Duhamelio atstovas šią žinią spaudai patvirtino, tepratardamas: „Jie susižadėjo neseniai, tačiau ne per Kalėdas.“ Fergie su Joshu susitikinėja jau trejus metus.

Dabar grupės „Black Eyed Peas“ nariai skambindami savo kolegei sveikina ją ne tik su Kalėdomis, Naujaisiais metais, bet ir su naujo gyvenimo etapo pradžia. Nėra abejonių, visi jie dalyvaus „Big girls don't cry“ hito atlikėjos vestuvių ceremonijoje. Tik kada ji bus? Kaip mes galime žinoti visus gerus dalykus apie tave, Fergie, jei tu taip viską slepi?

Beje, Stacy Ann Ferguson (toks yra tikrasis dainininkės vardas ir pavardė) buvo pastebėta mūvinti deimantinį žiedą jau praėjusių metų lapkritį, per Amerikos muzikos apdovanojimus. Bet tada Fergie atstovai kategoriškai paneigė gandus, kad atlikėja susižadėjo su savo mylimuoju. O gal sužadėtuvės įvyko praėjusį mėnesį, kai pora audringai šventė 35-ąjį J. Duhamelo gimtadienį?

Patarimai Britney Spears

Sveikinti dainininkę galima ir dar su viena proga: minėtas prestižinis amerikiečių muzikos žurnalas „Blender“ Fergie išrinko 2007 metų moterimi! Iš tiesų praėjusiais metais gražuolė nuveikė išties daug. Ji aktyviai koncertavo su „Black Eyed Peas“, tęsė savo solinę karjerą, pristatinėdama fantastiško populiarumo sulaukusias naujas dainas, kūrė vaizdo klipus ir net nusifilmavo kultinio režisieriaus Roberto Rodriguezo filme „Teroro planeta“ („Planet Terror“).

Buvo ir gėdingų momentų. Pernai Fergie skandalingai apsišlapino dainuodama ir šokdama ant scenos tūkstančių žiūrovų akyse... „Tai buvo baisu... Nesuspėjau nueiti į tualetą prieš pasirodymą, viskas turėjo vykti tiksliai nustatytu laiku. Buvo tikrai gėda, bet tai įvyko. Dabar norėčiau, kad žmonės iš to verčiau juoktųsi nei darytų skandalą“, - sakė dainininkė, pridūrusi, kad „tokia nelaimė gali nutikti bet kam“.

Tačiau į spaudos dėmesį ir knaisiojimąsi po jos praeitį S. A. Ferguson reaguoja ramiai. Ji supranta, kad visi dirba savo darbą, todėl verčiau stengiasi sakyti tiesą ir nuo žurnalistų neslėpti tamsių praeities dėmių. Tokių kaip priklausomybė nuo narkotikų.

„Aš puikiai suprantu Britney Spears, Lindsay Lohan ir kitas... Pati tai esu perėjusi. Viskas, ko reikia jaunoms į narkotikus įklimpusioms žvaigždutėms, – tai ilgesnį laiką praleisti atsiskyrus nuo visuomenės gryname ore. Tik pats žmogus gali sau padėti išspręsti tokias problemas. Aš tai žinau, nes buvau tokia pat jauna narkomanė, kaip ir visos tos žvaigždutės. Jos turi baigti kreipti dėmesį į spaudą, į gerbėjus, baigti valkiotis po teismus ir nevairuoti apsvaigusios. Tiesiog reikia susikoncentruoti į savo problemas, kartą ir visiems laikams išgyti“, - patarimus žarstė Fergie. Ji pati buvo priklausoma nuo metamfetamino.

„Tikrai nesąžininga, kai reikalauji pagalbos ir supratimo iš visų aplinkinių. Visi tave stebi, komentuoja, vertina tavo veiksmus, užjaučia, smerkia. Neužtenka savaitei užsidaryti prieglaudoje, į kurią ramiai patenka visi norintys paparacai. Reikia pradingti kuriam laikui“, - tvirtino Fergie.

Silikoniniai gandai

Apie savo praeities klaidas dainininkė prisipažino praėjusių metų balandį, užspausta į kampą žurnalistų klausimų. Be to, kad buvo priklausoma nuo kvaišalų, Fergie taip pat prisipažino jaunystėje turėjusi „lesbietiškų nuotykių“. Nesakysiu jums, kiek vyrų ir kiek moterų yra buvę mano lovoje, bet galiu prisipažinti, kad seksas mano gyvenime vaidina labai svarbų vaidmenį“, - prisipažino atlikėja, kuri pernai pateko į žurnalo „Maxim“ sudarytą seksualiausių pasaulio moterų dešimtuką.

Nors sėkmės ir šlovės S. A. Ferguson dabar gali pavydėti kiekvienas, visai neseniai jai nutiko dar vienas nemalonus dalykas. Fergie buvo šokiruota pamačiusi milžinišką straipsnį apie save bulvariniame žurnale „US Weekly“. Šiaip nekreipianti dėmesio į paskalas garsenybė šį kartą buvo šokiruota.

Visas straipsnis buvo skirtas įrodyti, kad ant Fergie kūno vargiai rastum vietelę, kur nebūtų paplušėjęs plastikos chirurgas. Dainininkei prasidėjo toks įtūžio priepuolis, kad ji net prisipažino kreipusis į psichologą. Dabar Fergie bylinėjasi su minėtu leidiniu dėl šmeižto (kaip ir būrys kitų garsenybių) ir panašu, kad išsireikalaus milžiniškos kompensacijos.

Geroji žinia yra ta, kad pačioje šių metų pradžioje galime sulaukti naujo Fergie albumo. Garsenybės prodiuseris ir „Black Eyed Peas“ lyderis will.i.am patvirtino, kad albumas jau beveik baigtas ir gali pasirodyti jau šį sausį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją