Visi juk laukė šios poros sužadėtuvių. Tačiau princo ir juodaplaukės gražuolės skyrybos - jau praeitis. Pasaulį apskriejo aistringai besibučiuojančios porelės nuotraukos - šiandien jie vėl kartu.

2007-ieji sujaukė daugelio garsenybių meilės gyvenimą, taip pat - ir jaunesniojo Viljamo brolio princo Hario. Jo draugė Chelsy Davy lapkritį pareiškė nutraukianti santykius. Tačiau jau netrukus britų laikraščiai skalambijo sužinoję, jog po SMS žinučių antplūdžio pora vėl susitaikė.

Pirmosios paviešintos šių metų garsenybių skyrybos buvo skandalingojo rokerio Marylino Mansono ir striptizo šokėjos Ditos von Teese bei atlikėjo Justino Timberlake`o ir aktorės Cameron Diaz.

Po ilgų spėlionių "Grammy" laureatas J. Timberlake`as ir devyneriais metais vyresnė Holivudo žvaigždė sausio viduryje patvirtino "nutraukę savo romantiškus santykius". J. Timberlake`as jau turi naują moterį - Jessica Biel.

Po daugybės pakilimų ir nuopuolių vasarą galutinai iširo ir audringi rokerio Pete`o Doherty bei topmodelio Kate Moss santykiai. Manekenė išvijo buvusį draugą iš savo namų.

Savo, kaip vedybomis įsipareigoti bijančio, senbernio įvaizdį patvirtino aktorius Hughas Grantas, išsiskyręs su savo drauge Jemina Khan. Jis paneigė nutraukęs santykius, nes neapsikentęs savo mylimosios pokštų apie jo nesugebėjimą puoselėti ryšių.

Nors atskirai gyvena jau nuo 2006-ųjų, dėl nuolatinių nesutarimų ir šiais metais iš žiniasklaidos akiračio nedingo Britney Spears su Kevinu Federline`u ir buvęs "bitlas" Paulas McCartney su Heather Mills.

Pastarieji niekaip nesutaria dėl skyrybų kompensacijos. B. Spears ir K. Federlane`as laužo ietis dėl rūpinimosi vaikais teisių.

Laimingi besibaigiantys metai tuo tarpu buvo roko žvaigždei Rodui Stewartui. Birželį Italijoje jis vedė ilgametę savo partnerę Penny Lancaster. Vestuvių varpai taip pat skambėjo modeliui Liz Hurley ir indų milijonieriui Arunui Nayarui. Prabangi jų jungtuvių puota kovą tęsėsi visą savaitę. Svečiai linksminosi ir pilyje Didžiojoje Britanijoje, ir maharadžos rūmuose Indijoje.

Aukso žiedus 2007-aisiais taip pat sumainė "Spice Girls" narė Melanie Brown, aktorius Tobey Maguire`as, jo kolegė Eva Longoria, Kate Walsh ir Pamela Anderson.

Liūdnai 2007-ieji baigiasi britų soul muzikos atlikėjai Amy Winehouse. Ji savo Kalėdas turės praleisti be vyro, sėdinčio kalėjime.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją