Trečius metus iš eilės jis pripažįstamas maloningiausiu aktoriumi – tikriauisiai dėl to, kad aktorius beveik visada sutinka užrašyti savo autografą kievienam to prašančiam gerbėjui.

Leidinio naujajame gruodžio numeryje Niujorko autografų agentas Anthony Risi teigia: „Jam patinka kalbėti su gerbėjais ir susipažinti su jais, kol pasirašinėja, o kai turi laiko, jis gali pasirašyti net ant kelių daiktų.“

Mattas Damonas yra antrasis sąraše, po jo – George’as Clooney, Jackas Nicholsonas, Rosario Dawson, Johnas Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning ir Russellas Crowe, kuris praėjusiais metais buvo patekęs į blogiausių „pasirašinėtojų“ sąrašą.

Komikas Willas Ferrellas buvo sugėdintas kaip blogiausiai pasirašinėjanti įžymybė, antrojoje „juodojo“ sąrašo vietoje atsidūrė Tobey Maguire’as, po jo – Joaquinas Phoenixas, Williamas Shatneris ir Renee Zellweger.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją