Šaltinis žurnalui „Us Weekly“ teigė: „Darbuotojai jai pasakė, kad žmonėms negalima matuotis apatinių. Tačiau ji į šiuos žodžius nesureagavo, nusimovė savo kelnaites ir pasimatavo apatinius viduryje parduotuvės, kai ją nustebusiu žvilgsniu žiūrėjo keliolika pirkėjų“.

„Darbuotojai vis jai kartojo „Nesirenkite čia!“, o ji atsakė, jog negali jų nusinešti į persirengimo kambarėlį. Ji buvo tarsi mažas vaikas“, - tęsė šaltinis.

25-erių atlikėja greičiausiai turi maniją apatiniams ir suaugusiųjų žaisliukams.

Teigiama, jog jos namuose yra įrengtas kambarys su veidrodinėmis lubomis, įvairiais botagėliais, antrankiais ir spinta su įvairiais „seksui skirtais rūbais“.

Žurnalo „America's Star“ šaltinis sakė: „Britney yra seksualiai neapsotinama. „Fantazijų kambaryje“ yra gausybė botagėlių, švelnių glamonėjimo priemonių, kailinių apyrankių ir dar daug visko. Jos spintoje kabo katalikų mokyklos mergaičių uniforma, tarnaitės uniforma ir net Pelenės rūbai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją