Būtent dėl to prieš dvejus metus iširo jo 20 metų trukusi santuoka su 63 metų Susana Weber.

G. Sorosas žmoną paliko dėl tituluotos gražuolės iš Jaroslavlio. Ana Malova tapo „Mis Rusija“ 1998 m. Žaliaakė blondinė, lankiusi baleto, meninės gimnastikos ir dailiosios mankštos užsiėmimus, neliko nepastebėta. Ji persikėlė į Niujorką. Ten ji ir susipažino su G. Sorosu. Jų romanas truko ilgiau nei metus.

Užtat dabar Ana turi nuosavą vilą. Į aukštuomenės vakarėlius ji eina pasipuošusi milijonus kainuojančiais papuošalais. O laisvalaikiu užsiima labdara, kikboksu, plaukimu bei vandens slidėmis.

Po šios gražuolės iš Rusijos į milijardieriaus tinklus pakliuvo pati tikriausia karalienė. Su Nur, Jordanijos karaliaus Huseino našle, G. Sorosas susipažino labdaringame renginyje. Daug kam atrodė, kad jų draugystė peraugo į meilę, tačiau kelyje pasitaikė dar viena rusaitė.

JAV laikraštis „New York Post“ pranešė, kad neseniai G. Soroso favorite tapo nauja mergina iš Rusijos – 22 metų Marina Zelle.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją