Vežėsi į koncertus

„Nuo mažų dienų Steponas man buvo idealas. Ar dažnai bendraudavome? Na, atstumas darė savo, nes jis iš Klaipėdos, o aš gyvenau Jurbarke. Tačiau visada susitikdavome per šeimos šventes, ten turėdavome progą pakalbėti“, – sakė Deividas. Jo mama ir S.Januška – brolis ir sesuo.

Pasak vaikino, pirmą kartą dėdė išgirdo jį dainuojantį, kai jam buvo 17 metų. „Jis man davė daug patarimų. Visi dėdės žodžiai labai vertingi, nes manau, jog džiazinio dainavimo srityje Steponas yra pats geriausias“, – gerų žodžių negailėjo Deividas.

„Kelietis“ prasitarė, kad „Studijos“ vokalistas ne kartą jį nusivežė į grupės pasirodymus. „Per tuos koncertus stengiausi mokytis ir norėjau daryti tą patį, nes mano tikslas buvo pasiekti tokį dainavimo lygį, kaip Stepono“, – šyptelėjo pašnekovas.

Ėmė didžiuotis

Deividas tvirtino dėdei neužsiminęs, jog norėtų dalyvauti realybės dokumentikoje. „Jis viską sužinojo, kai patekau į šou. Visa giminė ir Steponas labai laukė akimirkos, kai turėsiu galimybę rimtai prisistatyti žiūrovams. Ta proga atsirado, kai atsisėdau ant karštosios kėdės. Kiek girdėjau, po koncerto manimi ėmė didžiuotis. Supratau, kad einu tinkamu keliu ir galėsiu sieti savo ateitį su muzika“, – atviravo Deividas.

Palaiko, bet nebalsuoja

S.Januška tikino, kad KIŽ 3 gyvenimo neseka, tačiau vis pasižiūri, kaip sekasi sūnėnui. „Kol kas jam gana neblogai einasi“, – sakė dainininkas. Paklaustas, ar kada mokė Deividą dainuoti, Steponas teigė to nedaręs tiesiogiai.

„Matyt, jis ėmė mano įrašus ir bandė kopijuoti. Šiek tiek jam pagelbėjau dėl muzikos ir įrašų, tačiau nemanau, kad mano indėlis yra didelis. Tik žinau, jog nuo vaikystės sūnėnas labai domėjosi muzika. Ar malonu, kad jis mane kopijuoja? Apie tai negalvoju, tiesiog džiugu dėl kiekvienos Deivido pergalės“, – šyptelėjo pašnekovas. Steponas tikino už giminaitį nebalsuojantis, tačiau visada palaikantis.

„Norėčiau jam palinkėti iš šio šou pasisemti kuo daugiau naudos ir patirties“, – patarimus dalijo muzikantas.