Dainininkas pasakojo, kad atostogų Egipte laukė ne vieną savaitę, kadangi po visų darbų poilsis buvo tiesiog privalomas. Tačiau viskas susiklostė labai keistai ir netikėtai. „Žinau, kaip ten gera ir kaip gali atsigauti. Tačiau viskas prasidėjo nuo to, kad dvi valandas sklandėme ore, nes susidarė lėktuvų „kamščiai“ ore ir niekaip negavome leidimo nusileisti“, - apie nuotykių pradžią Hurgadoje užsiminė A. Rimiškis.

Vėliau trečią kartą į Egiptą kartu su giminaičiais atkeliavusį dainininką persekiojo virtinė kitų netikėtumų: po varginančios kelionės atvykusi į sausakimšą viešbutį kompanija buvo nustebinta radusi visai kitokius kambarius nei buvo užsisakiusi. Norėdami išsikovoti paplūdimio gultų, Andrius pasikeisdamas su kartu važiavusiu dėde keldavosi 5 valandą ryto.

„Atostogos, todėl į viską reikia žiūrėti su šypsena. Tad stengiausi nesureikšminti netikėtų staigmenų, - su šypsena prisiminęs kelionės nuotykius atviravo A. Rimiškis. – Buvo gera matyti artimųjų, kurie pirmą kartą lankėsi Hurgadoje, džiaugsmą. Šitos atostogos tikriausiai bus pačios įsimintiniausios“.

Prieš keliaujant į Vilnių sulūžo dainininko lagaminas. Vėliau paaiškėjo, kad jis netgi neatkeliavo iki Lietuvos, nes pasiliko Afrikoje. Po kelių dienų A. Rimiškiui buvo pranešta, kad daiktai pagaliau sugrįžo.

Tačiau staigmenos tuo nesibaigė. Atsisėdęs į savo automobilį dainininkas suprato, kad darganoti orai kenkia ne tik žmonėms, bet ir automobiliams. Prieš keletą mėnesių įsigytas BMW neužsivedė. Iš automobilių serviso dainininkas sėkmingai išvažiavo tik po ketvirto karto.

Netgi po galybės nesusipratimų Andrius yra įsitikinęs, kad į visus nesklandumus reikia žvelgti su šypsena: „Jeigu į viską pradėsi žiūrėti kreivom akim, su nervais, tada be reikalo prarasi daugybę nervų ir energijos. Kol kas po visų nesklandumų jaučiuosi pavargęs, tačiau reikia gerai išsimiegoti ir viskas susidėlios į savo vietas“.




Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją