Moteris pasakojo, kad prieš didžiąsias šventes – Kalėdas, Velykas, Jonines susidomėjimas kortomis ypač padidėja: „Tokiomis bangomis banguoja. Didesnis susidomėjimas būna prieš „metų virsmus“, nes tai - magiškas laikas“.

Žvaigždžių pinigai nedomina

V.Budraitytė pasakojo, kad labai retai žinomi žmonės klausia kortų apie pinigus. „Kuo daugiau pasiekęs žmogus, tuo daugiau saviraiškos jis nori. Dominuoja klausimai: ar aš pasieksiu, ar dominuosiu, ar laimėsiu konkursą, ar išleisiu knygą, ar parašysiu operą, kuri bus pripažinta, ar sukursiu genialų kūrinį, kuris pelnys Nobelio premiją, į kurią valstybę save orientuoti,“ – vardino būrėja.

Ne mažiau juos domina ir jausmai, meilė. „Vienas mano senas klientas, ilgai pragyvenęs šeimoje, buvo neištikimas žmonai. Jis atėjo ne dėl to, kad buvo neištikimas, o todėl, kad jam nebuvo kaltės jausmo ir jis nesuprato, kodėl? Mes išsišnekėjome ir jis suprato. Jis ne burtis atėjo, o pasišnekėti,“ – neeilinę istoriją prisiminė ji.

Paprasti žmonės, pasak V.Budraitytės, priešingai nei žinomi, labiau domisi pinigais ir konfliktinėmis situacijomis su artimaisiais, kaimynais, uošviais, o žinomi žmonės – tiesiog nori pasikalbėti, susivokti, kas vyksta tam tikroje situacijoje.

Paklausėme būrėjos, ar garsūs klientai sugrįžta po pergalių su šampanu ir gėlėmis? „Dažniausiai verslininkai, aišku, menininkai su šampanais neateina. Dainininkai dažniausiai kompaktinį diską padovanoja. Su šampanu ateina žmonės, kurių darbo pobūdis kitas“, - atsakė ji.

Vienas jaunuolis Vaivai puse metų kiekvieną šeštadienį siųsdavo puokštes gėlių, kitas – pačiu netikėčiausiu metu, kai stigo pinigų, pasirodė pas Vaivą ir už kortų atskleistą ateitį įteikė nemažą sumelę.

Vaiva prisipažino, kad keistais klausimais žinomi žmonės jos nestebina, greičiau – paprasti, kurie ne retai nori prakeikti priešą, o to nepasitaiko tarp žinomų, daug pasiekusių.

Tuo tarpu žinomi žmonės nėra linkę drąsiai kalbėti apie apsilankymus būrimo salonuose, kiti teigia vengiantys minčių apie nuspėtą ir jiems ramybės neduodančią ateitį.

N.Zvonkė šamanais nebetiki

Neseniai visus sukrėtusi Natalijos Zvonkės nelaimė atskleidė, kad tokią ateitį vienoje laidoje jai buvo išpranašavusi šamanė. Ji iš nuotraukos atspėjo ne vieną tikrą faktą apie atlikėją, o taip pat užsiminė – jos laukia nelaimė. Po lemtingo kritimo Natalija apie tai užsiminė žiniasklaidai.

Tačiau dabar sveikstančiai moteriai šamanės pranašystės kelia šypseną. „Niekada nesilankau būrimo salonuose. Manau, kad šitas įvykis – sutapimas ir gera reklama šamanei. Nebijau būrėjų, bet man tai atrodo nesąmonė ir aš netikiu tokiais dalykais“, - prisipažino sveikstanti moteris.

Patikimiausia K.Krysko būrėja – sesuo

Grupės „69 danguje“ atlikėjai Karinai Krysko būrimo salone niekada neteko apsilankyti, nes jos paslaugoms visuomet pasiruošusi kortomis burianti sesuo Eva Ghaoui.

Karina nelinkusi kortų klausti apie rimtus dalykus ir stengiasi į jį žiūrėti kaip į žaidimą. „Man nepatinka, kai pasako apsisaugokite, nes gali būti kokia nors trauma. Mano sesė – toks žmogus, kuris blogus dalykus geriau nutyli,“ – asmeninę būrėją gyrė ji.

Dainininkė niekada nedrįstų kortų klausti tokių klausimų, kurie būtų susiję su traumomis, artimo žmogaus nelaimes ar nesėkmes. Nelinkusi Karina klausti kortų ir apie jausmus. „Apie neištikimybę? Nebent, jeigu įspėjama – pastebėk, ką jis veikia, kur važiuoja, ką daro,“ – kalbėjo ji. Karinai domina profesiniai dalykai, kur jai reikia pasistengti, padirbėti, kad būtų geresni rezultatai.

K.Krysko prisiminė situaciją, kai astrologė Palmyra Kelertienė jai išpranašavo Karinos ir Nijolės Pareigytės avariją ir kad po kažkiek metų merginos atsidurs panašioje situacijoje: „Su Nijole būsime kartu, nes viena kitą saugojame, bet tuo pačiu mums, būnant kartu, įvyksta va tokios avarijos..“

„Norisi, kad būtų viskas taip, kaip yra. Būna atvejų, kad kažką tau papasakoja ir išsipildo, tai kitą kartą pradedi galvoti, kad bus taip ir taip. Norisi, kad savaime viskas įvyktų, – įsitikinusi K.Krysko. – Nes kai N.Zvonkei šamanė išpranašavo nelaimę, kaip ji galėjo nuo to saugotis?“

Taigi, dainininkė kortų mieliausia klausia žmonių charakteristikų, nes jos, kaip psichologija, padeda geriau jį pažinti. Jeigu šalia jos būtų kortų kaladė, ji norėtų paklausti, ar ji išvyks atostogauti, nes jau nori pailsėti nuo darbų, o, pasak jos, ne visada planai išsipildo.

J.Tvarijonaitė pranašystes slepia piniginėje

Viena seksualiausių Lietuvos moterų – Jurgita Tvarijonaitė retkarčiais su draugėmis užsuka pasiburti iš smalsumo, bet ne tam, kad norėtų koreguoti savo gyvenimą. Dažniausiai Jurgita pas būrėją apsilanko su seserimi Šiauliuose pas pažįstamą būrėją.

„Kortos gali tik įspėti žmogų, o pakeisti... Kažką pasako, kažko nepasako.. Bet geriausia nedaryti tokio dalyko, nes ne žmogaus reikalas, kaip viskas klostosi, – kalbėjo pašnekovė. - Visada būrėjai pasakau, kad blogų dalykų žinoti nenoriu, mane domina meilė, pinigai ir karjera.“

O jeigu paaiškėja kažkoks nemalonus faktas, Jurgita pataria jo nesureikšminti. „Aš paprasčiausiai užsirašau viską ant popieriuko, jį sulankstau, įdedu į kokią seną piniginę, nes tada nesikraunu į galvą, - išeitį siūlė ji. - Po metų atsiverti ir pažiūri, ar išsipildė kas, ar ne. Niekada nereikia galvoti, kad bus būtent taip ir ne kitaip“.

M.Petruškevičiui „bele ko“ nepripasakos

Stilistas Mantas Petruškevičius neslepia, kad kartais taip pat susigundo apsilankyti pas pažįstamą, tačiau daugumai nežinomą moterį, kuri meta kortas. „Ji tokia, kaip aš sakau, „nenuburta“, dar šviežia. Sako, tai - labai svarbu,“ – įsitikinęs Mantas.

Kad pelnytų Manto pasitikėjimą, būrėja buvo išbandoma klausimais apie tam tikrus jo gyvenimo faktus ir, pasak Manto, jam puikiai sekėsi. „Nu man čia nepripasakos „bele ko“, - tąkart pagalvojo jis.

Pastaroji moteris M.Petruškevičiui išpranašavo sėkmę laidoje „Mados reidas“, kai dar ja net nekvepėjo.

Mantas į būrėjas žiūri kaip į psichologes, nes nėra linkęs jomis absoliučiai tikėti. „Kad aš bėgčiau pas būrėją, kai man blogai, nebūna tokių dalykų. Pasiburiu, geriant arbatą, bet kad lėkčiau specialiai, „jazau, išburk“, tokių dalykų nedarau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją