Balsavimo rezultatus sužinosite kitą savaitę užsukę į portalą DELFI arba nusipirkę naujausią žurnalo „Klubas“ numerį.

Praėjusią savaitę DELFI skaitytojai turėjo galimybę rinkti karščiausią metų porą. Iš viso balsavo 11 072 DELFI skaitytojai. Daigiausiai Jūsų simpatijų pelnė Rūta Ščiogolevaitė ir jos draugas Deividas Meškauskas (3227), antroje vietoje liko Vika ir Amberlife (3216), trečioje - Natalija Zvonkė ir Linas Lukošiūnas (1184).



Julija Žilėnienė ir Eugenijus Kovalevskis. Šiais metais po aštuonerių metų draugystės ir bendro gyvenimo išsiskyrė dizainerė Julija Žilėnienė (37) ir verslininkas Eugenijus Kovalevskis. Kalbama, kad skirtingais keliais pora pasuko Julijos iniciatyva, kuri priežasčių skirtis savo dabar jau buvusiam širdies draugui taip ir neįvardijo. Bet pats Eugenijus nelabai ir stengėsi aiškintis, kodėl jo mylimoji po romantiškos kelionės vasario mėnesį į Londoną pasiūlė jam kraustytis iš jos buto. Šou pasaulio užkulisiuose kalbama, kad viena skyrybų priežasčių buvo Eugenijaus Kovalevskio neištikimybė.



Atlanta ir Oskaras Silevičius. Dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta (26) jau keletą mėnesių sūpuoja savo ir advokato Oskaro Silevičiaus (27) dukrelę Saulę. Staigiai prasidėjusi dviejų jaunų ir žymių žmonių meilė taip pat staigiai ir baigėsi. Oskaras paliko Atlantą vos gimus mažajai Saulei ir net pasėjo abejonių, ar kūdikio tėvas tikrai jis. Nežinia, kiek laiko jauni žmonės dar varstys vienas kitą neapykantos strėlėmis. Teismai dėl dukrelės tėvystės, turto dalybos ir apkalbų lavina – visa, kas liko iš sudegusios meilės.



Živilė Zakaraitė ir Soliaris. Visa Lietuva stebėjo, kaip meiliai vienas su kitu jie elgėsi televizijos ekrane. „Dangus 2“ dalyviai Živilė Zakaraitė (20) ir Algimantas Minalga-Soliaris (22) įsimylėjo vienas kitą dar dalyvaudami realybės šou. Bučiniai, meilės prisipažinimai, susikabinimai už rankyčių išgaravo, kai baigėsi realybės šou. Išėję iš uždarų patalų mėnesį kitą Živilė ir Soliaris dar draugavo, tačiau rudeniop vienas kitam jau svaidė neapykantos kupinus žvilgsnius, o Živilė jau turi naują širdies draugą – žavųjį Hokšilą Andradę.



Margarita Narvydaitė ir Martynas Starkus. Meilė iš pirmo žvilgsnio ne visada virsta meile iki grabo lentos. Taip nutiko žurnalistės Margaritos (27) ir televizijos prodiuserio bei renginių vedėjo Martyno (34) Starkų šeimai, kuri šiais metais oficialiai išsiskyrė. Nors Margarita ir Martynas susituokė vos po kelių mėnesių draugystės, pora skyrėsi ilgai. Santuokoje jiedu pragyveno penkerius metus ir susilaukė dukrelės Martynos (3). Nesutarimai prasidėjo, kai Margarita vis rečiau užsibūdavo namuose, o Martynui, kuris visų apibūdinamas kaip šeimos žmogus, tai nepatiko.



Romas Dambrauskas ir Asta Dambrauskienė. „Širdžių ėdikas“ - tokia etiketė ne kartą buvo klijuojama estrados dainininkui Romui Dambrauskui (46). Jausmingos dainos apie meilę, susižavėjusių moterų žvilgsniai ir namuose laukianti odontologė žmona Asta (45). Tačiau šiemet poros santykius ištiko krizė. Romas išsikraustė iš namų ir prisiteisė iš Astos šimtą tūkstančių litų. Neseniai buvę mylimieji ir sutuoktiniai žiniasklaidoje apdrabstė vienas kitą purvais.



Jurgita Česnavičiūtė ir Simas Milieška. Iš ugningos raudonplaukės vėl virtusi seksualia šviesiaplauke Jurgita Česnavičiūtė (26) nesudvejojusi prisipažintų, kad šie metai jai atnešė tikrai daug permainų. Debiutavusi pirmojo „Lietuvos šokių dešimtuko“ vedėjos kėdėje, šį rudenį mergina pati nusprendė išbandyti parketą. Bet ne vien nauji karjeros posūkiai šiemet blaško Jurgitą – pavasarį mergina išsiskyrė su ilgamečiu draugu Simu Milieška (28). Išblėso jausmai? O gal Simas, kaip ne viena antroji pusė, neatlaikė Jurgitą užgriuvusio populiarumo?



Vaidas Baumila ir Justė Mozolytė. Žavus realybės šou „Dangus“ narys Vaidas Baumila (20) ir tuomet dar tik šokėja buvusi Justė Mozolytė (22) buvo laikomi žavia pora – gražūs, jauni ir perspektyvūs. Pusantrų metų kartu išbuvusi pora šį pavasarį pasuko skirtingais keliais. Kodėl? Tikslių priežasčių iki šiol niekas nežino, o ir buvę įsimylėjėliai toliau bendrauja kaip bendravę. Viena geriausių Justės draugių yra Vaido brolio Donato žmona Dainė, todėl saldžiają ketveriukę dažnai galima sutikti besilinksminančią kartu. Negi tai ne pabaiga?



Greta Jansonaitė ir Giedrius Klimkevičius. Verslininkai Greta Jansonaitė (32) ir Giedrius Klimkevičius (40) šou pasaulio užkulisiuose buvo vadinami idealia pora. Kartu jie buvo net septynerius metus, o tai tarp žinomų porų nedažnas reiškinys. Greta ir Giedrius susilaukė sūnų Beno (4) ir Kipro (3), o ne taip seniai Kuboje sumainė žiedus. Bet, deja, šių metų pradžioje idilė baigėsi ir pora prakalbo apie skyrybas, kurių pagrindinis kaltininkas buvęs Giedrius. Nors pora gyvena atskirai, bet palaiko gana draugiškus santykius.



Gediminas Nadtočis-Natas ir Viktorija Juchnevičiūtė. Pusantrų metų jie buvo kartu. Kartu dalyvavo keliuose realybės šou, kartu kūrė ir dainavo. Natas (23) ir žavioji karaimė Viktorija (21) skirtingais keliais pasuko šių metų pavasarį. „Nesutampa charakteriai“, - apie skyrybas pareiškė buvę mylimieji. Tačiau laikas gydo žaizdas. Natas viešumoje rodosi su kita mergina, kaip du vandens lašai panašia į Viktoriją, o Viktorija paniro į mokslus. Tačiau bėdai ištikus skambina vienas kitam. „Mes geri draugai“, - pabrėžė Viktorija, kai pora vėl buvo pastebėta šiltai bendraujanti.



Lavija Šurnaitė ir Gediminas Ramanauskas. Ne tik meilė, bet ir vedybos kartais tetrunka trejus metus. Tai patvirtino laidų vedėjos Lavijos Šurnaitės (28) ir teisininko Gedimino Ramanausko (28) pora. Nors dar visai neseniai jiedu vadinti gražia pora, šiuo metu jau tvarko skyrybų dokumentus. Viskas prasidėjo tada, kai žinomos žurnalistės ir jų šeimos draugo naktinio klubo „Gravity“ atstovo spaudai Daumanto Kairio santykiai iš draugiškų virto itin artimais. Kurį laiką slapstęsi nuo fotografų, dabar Lavija ir Daumantas savo jausmų nebeslepia.



$qid=103;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)