Pasak britų laikraščio “Now”, vienas poros draugas pasakojo: “Prieš keletą savaičių Jennifer išsirinko vestuvių datą, o Benas tam visiškai neprieštaravo, tad vestuvės tikrai įvyks. Šiuo metu jie yra iki ausų paskendę vestuvių reikaluose, tad laiko nebelieka niekam kitam. Be to, Jennifer labai patinka geros vestuvės”.

J.Lopez nori tokių įspūdingų vestuvių, apie kurias būtų kalbama mažiausiai 20 metų. Nuotaka dėvės dizainerio Valentino sukurtą suknelę, valgių meniu sudarė restorano “Spagos” vyriausiasis virėjas Wolfgantas Puckas.

Geriausias B.Afflecko draugas aktorius Mattas Damonas bus poros pabroliu, o J.Lopez draugė Arlene Rodriguez - vyriausiąja pamerge. Dėl palydos B.Affleckas jau spėjo susiginčyti su savo sužadėtine.

Jennifer Lopez norėjo, kad palydą sudarytų tik viena pora, o Benas - kad dar vienu pabroliu būtų ir jo jaunesnysis brolis Casey. Vis dėlto aktorius turėjo nusileisti savo būsimai žmonai, nes, pasak pačios Jennifer Lopez, ji tiesiog negali išrinkti, kuri iš jos dviejų draugių būtų Casey pamerge.

Tikriausiai Beno Afflecko brolis turės sėdėti tarp savo tėvų. Tarp Holivudo poros svečių bus ir tokios įžymybės, kaip Bradas Pittas su žmona Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Bruce Willisas, Morganas Freemanas, Sandra Bullock, Robinas Williamsas ir kt.