Kitą antradienį DELFI portale žiūrėkite videosiužetą apie karčiausią metų porą! O plačiau, ką apie titulą mano laimėtojai, skaitykite kitos savaitės „Klube“.

Praėjusią sakaitę skaitytojai turėjo galimybę rinkti Metų geidžiamiausią. Iš viso balsavo 20 749 DELFI skaitytojai.

Daugiausiai Jūsų simpatijų pelnė dainininkas Mantas Jankavičius (5447 balsai), antroje vietoje liko Linas Kleiza (3925), trečioje - Vytautas Rumšas (3785). Paskutinis šįkart buvo Povilas Velička, surinkęs 219 skaitytojų balsų.

Pretendentai į šios savaitės laimėtojus:

Natalija Zvonkė ir Linas Lukošiūnas. Pažinties pradžioje liepos mėnesį jie tik kartu šoko. Vėliau pradėjo kartu linksmintis ir vaikščioti į vakarėlius. Pati Natalija (24), paklausta apie santykius su šokių partneriu Linu (21), tik intriguojamai šypsosi. O jis nenuleidžia nuo jos susižavėjusių akių. Reklaminis triukas? Spręskite jūs. O kai Natalija buvo gydoma ligoninėje, ja rūpinosi ne tik Linas, bet ir grožio saloną turinti vaikino mama.



Maksas Melmanas ir Eva. Pasirodo, net ir patys tvirčiausi jausmai kartais pradingsta. Taip nutiko grupės „Biplan” vokalistui Maksui Melmanui (29) ir šokėjai Sandrai Sušinskytei. Po daugiau nei penkerius metus trukusios draugystės jiedu pasuko skirtingais keliais. Šiek tiek pasimėgavęs viengungiško gyvenimo malonumais žinomas dainininkas ilgai vienišas neliko, dabar Maksas laiką leidžia su kita širdies drauge Eva (29), kurią itin slepia nuo žiniasklaidos.



Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas. „Jis nesugadintas žmogus, baltas popieriaus lapas, bet tekėti tikrai neskubu“, – ne taip seniai apie savo šokių partnerį Deividą Meškauską (20) kalbėjo dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (25). Skubėti iš ties nėra kur, nes dabar į pasaulį skuba poros pirmagimis. Svarbiausia, kad po skaudžių skyrybų su pirmuoju vyru Rūta neprarado vilties kada nors sukurti tvirtą ir laimingą santuoką.



Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė. Abu vegetarai. Abu dievina motorolerius „Vespa“. Abu domisi Indija. Buvęs „žasas“, o dabar valdininkas Linas (33) ir kasyčių pynėja Gintarė (20) neslepia meilės vienas kitam. Ar galima galima skelbti, kad du kartus išsiskyręs Linas Karalius pagaliau sutiko gyvenimo meilę?Gal ir taip, nes vakarėliuose ypač dažnai sutinkama pora labai akivaizdžiai demonstruoja šiltus savo jausmus.



Edvinas Krungolcas ir Vesta. Atrodo, pasaulio čempionas penkiakovininkas Edvinas Krungolcas (34) tuoj bus išbrauktas iš svajonių jaunikių sąrašo. Vyras pusmetį draugauja su ekonomiste Vesta (31). Kartu eina į renginius ir vakarėlius, tačiau nuo fotografų slapstosi. „Nesinori viešinti savo asmeninių santykių. Svarbu, kad esame laimingi“, - kartą yra sakęs Edvinas Krungolcas.



Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė. Dainininkai Linas (31) ir Simona (22) kartu jau kelerius metus. Apie savo meilę vienas kitam pora niekada nekalbėdavo, tačiau tapo akivaizdu, kad vienas be kito jie negali. Ir dainuoja kartu, ir ilsisi, ir galbūt gyvena. Maža to, prisipažinę apie savo jausmus, jie pažadėjo kad apie vestuves praneš visai Lietuvai. Juk jei švęsti, tai švęsti.



Vika ir Amberlife. Turbūt šią meilės istoriją būtų galima pavadinti komiškiausia. Kai prieš kelerius metus buvo oficialiai paskelbta, kad „Mango“ narė Viktorija Perminaitė (26) ir Amberlife'as Edgaras Lubys (24) draugauja, visi pamanė, kad tai vėl prodiuserių sugalvotas reklaminis triukas. Šį pavasarį paaiškėjo, kad meilė tarp šios poros yra tikrų tikriausia ir trunka jau ketverius metus.



Merūnas Vitulskis ir Erika Vilčinskaitė. Erika (19) sąžiningai lydi Merūną (24) į visus jo koncertus, laukia užkulisiuose ir net patarinėja, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Erika ir Merūnas anksčiau prasilenkdavo mokyklos koridoriuose, o tikroji meilė užgimė tik po bendro spektaklio „Brėmeno muzikantai“. Neseniai pasklido gandai, kad Erika laukiasi, tačiau kol kas pora tai atkakliai neigia.



Beata Vilkina ir Gleytonas Barbosa. Grupės „Funky“ lyderė Beata (28) gali neužsičiaupdama kalbėti apie ateities planus – norą nusipirkti namą Brazilijoje, susidomėjimą futbolu ir nauja kultūra. Ir viskas vien dėl žaviojo futbolininko Gleytono (24). Daili šviesiaplaukė ir tamsaus gymio brazilas kartu nuo šių metų pradžios. Šiuo metu Beata Brazilijoje kaip tik pažindinasi su Gleytono sūnumi ir kitais artimaisiais.



Andrius Rimiškis ir Vaida Pužaitė. Jis – realybės šou išgarsėjęs popmuzikos atlikėjas. Ji – Klaipėdos policijos pareigūnė. Abiem nesvetimos kelionės, draugų vakarėliai ir romantika prie jūros. Andrius (20) ir Vaida (22) jau apsigyveno kartu, bet kurti šeimos neskuba. „Manau, kad suradau tikrąją meilę“, - ne kartą yra prisipažinęs Andrius, taip sudaužydamas net menkiausias gerbėjų viltis suvilioti žinomą dainininką.



$qid=100;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją