Kelios minutės po vidurdienio ir priešais Aušros Vartų koplyčią sustojo prabangus juodos splavos automobilis, iš kurio išlipo sunkiai atpažįstama I. Martinkėnaitė – taip dėl jaunosios mamytės pasistengė stilistas Mantas Petruškevičius. Elegantišku juodos spalvos kostiumėliu, puoštu masyviais šilkiniais žiedais pasipuošusi mama natūraliai jaudinosi ir iš džiaugsmo tiesiog švytėjo.

Pasak M. Petruškevičiaus, kuris ne tik sukūrė kelis tūkstančius litų atsiėjusį elegantiškos mamytės įvaizdį, bet ir rūpinosi nepriekaištinga Ingridos išvaizda visos ceremonijos metu, visos jo paslaugos – dovana laimingiems tėveliams. I. Martinkėnaitei reikės atsilyginti tik stilistui pagelbėjusiems siuvėjams.

Baltais mezginukais ir prabangiai žvilgančiu kailiu aprengta mažoji Marija atvykusi į koplyčią nekaltai šypsojosi, tačiau krikštynų ceremonijos metu pademonstravo savo kūdikišką balselį. Kunigas pajuokavo, kad taip gražiai raudanti mažylė tikriausiai – būsima dainininkė.

Tarp daugybės laimingą šeimą pasveikinti atėjusių svečių trūko vienos Ingridos bičiulės – grupės „69 danguje“ narės Nijolės Pareigytės. Grupės vadybininkas Egmontas Bžeskas užsiminė, kad mergina kartu su neįvardinta kompanija netikėtai išvyko atostogauti į užsienį.

Tačiau plačių šypsenų ir nuoširdžių linkėjimų negailėjo krikštynų ceremoniją praleidusios, tačiau pasveikinti Ingridą vis dėlto suspėjusios Goda Sabutytė ir Karina Krysko. Šokių projekte „Šok su žvaigžde“ dalyvaujančią K. Krysko atlydėjo jos šokių parneris Saulius Skambinas.

Išklausę visus susirinkusių bičiulių sveikinimus tėveliai kartu su krikšto tėvais Diana ir Olegu bei mažąja Marija išvyko pietauti į netoli Trakų esantį „Dvarkiemį“. Vienoje užeigos salių šventiškai nusiteikusios kompanijos laukė kelios dešimtys artimiausių svečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją