L.Basso teigimu, dainos „SexyBack“ atlikėjas, 1998-2002 metais susitikinėdamas su Britney Spears, neskyrė jai pakankamai dėmesio, nes labiausiai už viską troško tapti pop žvaigžde.

Savo biografijoje „Out of Sync“ L.Bassas rašo, kad Britney Spears tikriausiai buvo labai įsimylėjusi J. Timberlake‘a, kad nenujautė artėjančio judviejų išsiskyrimo. Nors jo draugai žinojo, kad karjera yra didžiausia Justino meilė.

Pasak buvusio J. Timberlake‘o kolegos, „dainininkas troško bet kokia kaina tapti pop žvaigžde ir jokia mergina, kad ir kokia šauni būtų buvusi, nebūtų pajėgusi nukreipti jo dėmesio nuo šio tikslo, siekimo daugiau nei vienai ar dviem dienom“.

L. Basso teigimu, Britney Spears buvo „tobula mergina“, kuriai patiko leisti laisvalaikį su „NSYNC“ vaikinais. J. Timberlake‘as, kuris gruodį išsiskyrė su aktore Cameron Diaz, šiuo metu susitikinėja su Holivudo aktore Jessica Biel.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją