Skaniausias patiekalas, kurį kada nors teko ragauti.

- Naminis bulvių plokštainis. Jį gaminu pats, pagardinu mėsos padažu. Bijau persivalgyti, todėl šiuo kugeliu lepinuosi tik du ar tris kartus per metus.

Geriausias atostogų scenarijus.

- Su geriausiais draugais pailsėti gamtoje, pažvejoti, paplepėti prie laužo. Kasmet pasirenkame Lietuvos kampelį, kuriame dar nebuvome, ir važiuojame. Ilsimės, susipažįstame su vietiniais žmonėmis, domimės krašto istorija. Tokioms atostogoms nereikia nė užsienio – užtenka įspūdžių ir mūsų šalyje.

Brangiausia dovana mylimai moteriai.

- Labai brangių nedovanoju. Svarbi kitokia dovanos vertė, ta, kurios pinigais nepamatuosi. Tikiu, kad geriausia dovana – labai asmeniška. Kaip tik tam žmogui reikšminga knyga ar specialiai pagamintas papuošalas.

Didžiausias honoraras, kurį sumokėjo koncerto užsakovai.

- Dešimt tūkstančių JAV dolerių. Tai nutiko prieš gerą dešimtmetį vienoje užsienio valstybėje. Be abejo, su grupe „Studija“ pasiūlymą priėmėme.

Gražiausias vaikystės prisiminimas.

- Pavyzdžiui, ryškiai pamenu save pirmąkart užlipusį ant suaugusiųjų dviračio. Toks reikšmingas sau buvau!

Savybės, kuriomis didžiuojatės.

- Pareigingumas, sąžiningumas, ištvermingumas ir, žinoma, kūrybingumas.

Dalykai, kurių bijote labiausiai.

- Bijau piktų šunų. Bijau karo, kitų globalių nelaimių, kurios galėtų sugriauti planus ir svajones.

Neskaniausias patiekalas, kurį teko ragauti.

- Iš maisto produktų tragiškai nemėgstu brokolių, o iš gėrimų tiesiog nepakenčiu degtinės. Tiesa, samanės nekenčiu dar labiau – vien nuo jos kvapo galėčiau galą gauti.

Prasčiausias atostogų scenarijus.

- Kai lietingą, šaltą rudenį išvažiuoji iš Lietuvos į šiltuosius kraštus. Vyksti su viltimi, kad rasi vasarą, o atvykęs pamatai, kad ten – toks pat ar net bjauresnis ruduo.

Mažiausias honoraras, už kurį sutikote koncertuoti.

- Nemokamai. Prieš aštuonerius metus tiek daug nemokamai koncertuodavome, kad kilo mintis, jog dainininkai – didžiausi labdaros dalytojai.

Vaikystės prisiminimas, kurį norėtumėte pamiršti.

- Norėčiau pamiršti mokslus pirmoje ir antroje klasėje. Buvo kančia - nerasdavau bendros kalbos su mokytojais. Kai trečioje klasėje pakeičiau mokyklą, viskas susitvarkė.

Galimybė, kuria taip ir nepasinaudojote.

- Po studijų Klaipėdoje buvo pasiūlymas vykti į Vilnių, bet jį atmečiau. Nežinia, kaip viskas būtų susiklostę. Tačiau esu čia ir dabar. Ir tuo patenkintas.

Savybės, dėl kurių kompleksuojate.

- Kartais pritingiu. Norėčiau būti baisus darboholikas. Pabaru save už impulsyvumą – esu ramus, tačiau netekęs kantrybės užsidegu. Kaip degtukas!