„Nusižiūrėjau, bet dar neįsigijau, nes ten tokie dalykai, kad... Ten kainos... pagal gaminius, - subtiliai paaiškino L. Paksienė, nusižiūrėjusi ilgus audinių kailinius. – Kai užsidėjau, tai viskas ir prilipo“.

Prieš keletą dienų iš Italijos grįžusi kailių salono įkūrėja Nijolė Veličkienė pasikvietė buvusio prezidento Rolando Pakso žmoną ir dar vieną bičiulę aprodyti naujausios kailių kolekcijos. „Nepasimatuoti, nepasidžiaugti būtų neduotas šūvis į šoną. Tačiau dėl pirkimo dar niekas nenuspręsta“, - sakė ponia Laima. Kelias dešimtis tūkstančių litų kainuojantys kailiniai sugundė prabangiems daiktams neabejingą pirkėją, tačiau apie būsimą pirkinį L. Paksienė vyrui užsiminti nedrįsta: „Kol kas sakyti nedrįstu, nes mes dar nepabaigėme savo sodybos Šventojoje. Žinote, toks skersvėjis biudžete“.

„Aš žinau, jeigu aš pasakysiu, kad noriu tų kailinių, Rolandas trūks plyš darys viską, kad man padarytų tą malonumą. Man ant sąžinės, aš kol kas negaliu šito jam sakyti, negaliu piktnaudžiauti jo gerumu, - atviravo L. Paksienė. – Aš žinau, kad man reikia labai labai stipriai mylėti Rolandą, tada gal kaip nors, ką nors. Nėra viskas taip paprasta“.

Ponia Laima prisipažino anksčiau maniusi, kad vieni geri moteriški kailiniai gali tarnauti visą gyvenimą, tačiau dabar ji pakeitė savo nuomonę: „Dabar padėtis taip keičiasi, kad tie kailiniai nėra kažkas tokio nepaprasto mūsų, moterų, gyvenime. Juos galima įsigyti ir vieną, ir kitą sezoną. Pasirodo, kažkaip reikėtų atsišviežinti. Reikės būti labai gerai žmonai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)