Į bene gražiausią Graikijos salą nuvykusi pora nerūpestingai laiką leido važinėdamiesi po aplinkinius miestelius, lankydami vietos įžymybes, linksmindamiesi naktiniuose klubuose, skanaudami kretietiškus valgius ir gėrimus, maudydamiesi kalnų apsuptose įlankose ir kaitrios saulės voniose.

Likimo pokštas ar tiesiog malonus sutapimas, kad tame pačiame viešbutyje, kuriame buvo apsistojęs Mantas, poilsiauti atvyko ir dvi draugės iš romantiškosios Prancūzijos. Monake šiuo metu gyvenanti Marina buvo toji, aukštyn kojomis apvertusi visus poros planus ir savo paprastumu pakerėjusi dėmesio nei Lietuvoje, nei svetur nestokojantį Mantą.

Stilistas netikėtos draugystės su prancūzaite nekomentavo, tačiau Mariną apibūdino kaip labai paprastą ir malonią asmenybę, su kuria labai gera kartu leisti laiką. Faktai ir nuotraukos kalba pačios už save.

Manto išsirinktoji kaunietė Eglė.



Mantas ir Eglė Kretoje.



Mantas rūpinasi nepriekaištinga Eglės išvaizda.



Eglė ir Mantas po maudynių baseine.



Naujoji Manto simpatija - Marina.





Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją