„Turėjome užsisakę dvi keliones, aplankėme Santorini salą, Chanijos miestelį, o visą kitą laiką buvo poilsis. Pasivoliojome prie baseino, maudėmės jūroje, vėliau virš jos skraidėme su parašiutu, - kelionės įspūdžiais dalijosi V. Tarasovas. – Po skraidymo į krantą grįžome vandens motociklu, buvo šiek tiek ekstremalu, greitis, bangos, kartą net į vandenį iškritome“.

Tėveliu netrukus tapsiantis Vilius mėgaudamasis atostogomis Kretoje rūpinosi žmonos ir būsimo vaikelio sveikata, todėl ekstremaliems pojūčiams neabejingas dainininkas dažniau laiką leisdavo prie baseino žaisdamas vandensvydį, pliuškendamasis jūros bangose, kartu su Violeta dalyvaudamas animatorių sugalvotuose žaidimuose, gurkšnodami kretietišką vyną ar valgydami Viliaus pamėgtą giro pitą.

„Kartą buvo, kad vienas užsisėdėjau ilgiau, o Violeta nuėjo miegoti, tai net nežinau, kada parsibeldžiau. Bet taip buvo tik kartą, kai ji mane viena paleido, šiaip visą laisvalaikį praleidome kartu“, - atostogomis Kretoje džiaugėsi atlikėjas.

Pirmą kartą Kretoje atostogavusi pora džiaugėsi šauniai pailsėjusi, trumpam atitrūkusi nuo Lietuvos aktualijų, tačiau jau pasiilgusi mielų namų ir pamėgtų darbų. „Nuo 16 dienos pradėsime koncertinį turą, turėsime po 4 koncertus per savaitę. Taip pat šią savaitę vėl prasideda laidos filmavimai“, - būsimus darbus vardijo atostogų nuotaikomis dar gyvenantis V. Tarasovas.

„Devynias dienas buvome atitrūkę nuo Lietuvos, nuo visų įvykių, tai grįžę puolėme skaityti laikraščius, kad Viktoras (Viktoras Uspaskichas – DELFI) grįžo, žiūrėti žinias, kokios politinės peripetijos vyksta, kas čia darosi toj mūsų Lietuvoj“, - pasakojo nuo vietinių naujienų atitrūkęs Vilius.



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją