23-ejų dainininkė ir jos išrinktasis 28-erių Mantas Šerpytis prie altoriaus žengė po kelerių metų draugystės. Statybų versle Didžiojoje Britanijoje ilgą laiką dirbęs M.Šerpytis dainininkei, kur po vestuvių pasirinko sutrumpintą vyro pavardę ir tapo Šerpyte, pasipiršo prieš dvejus metus.

Iškilmėse Palangos civilinės metrikacijos skyriuje, o vėliau ir Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčioje dalyvavo visas būrys žinomų žmonių – L.Kaklytės kolegės „Mango“ narės Viktorija Perminaitė ir Rima Petrauskytė, buvusi grupės dainininkė Asta Bridikytė, dainininkas Edgaras Lubys-Amberlife, prodiuseriai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai, „Žuvėdros“ šokėjas Andrius Butkus ir kiti.

Nors Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės vis dažniau tuokiasi slapta ir atkakliai vengia žurnalistų, vestuvių dieną L.Kaklytė ir M.Šerpytis nuo fotoaparatų objektyvų nesislėpė, mielai pozavo žiniasklaidos atstovams.

Į „Mango“ klaipėdietė atėjo prieš trejus metus, iš grupės pasitraukus jos narei A.Bridikytei. Į prodiuserių brolių Bendžių akiratį L.Kaklytė pateko sudainavusi kitos klaipėdiečių grupės „Pikaso“ atsisveikinimo dainoje „Sudie“.

Dainuoti mergina pradėjo dar 1997-aisiais, kai su tėvu Valiumi

Kakliu įkūrė grupę „Aiko“. L.Kaklytė dirbdavo Palangos ir Klaipėdos restoranuose, prieš ateidama į „Mango“ vakarais dainuodavo užeigos „Medinava“ lankytojams.