"N.Watts mūvėjo džinsus, vilkėjo švarkelį, o šviesius plaukus buvo paslėpusi po žalsvos spalvos beisbolo kepuraite. Šalia jos modernų kūdikio vežimą stūmė apkūni juodaodė moteris. Ji atrodė kaip auklė, kokias matome kino filmuose", - sakė Emilija.

"Holivudo žvaigždę Vilniuje ne kasdien sutiksi, todėl net išsigandau, išvydusi Naomi. Prasilenkėme netoli "Halės" turgaus. Kai ji praėjo, pagalvojau, kur aš ją mačiau, o kai suvokiau, kas ji tokia, jausmas buvo nepakartojamas", - pasakojo Emilija.

Vilnietės spėjimą, kad sostinėje vieši garsi Holivudo aktorė, patvirtino ir kino filmus Lietuvoje prodiusuojančios bendrovės "Baltijos filmų paslaugos" prodiuserė Lineta Žukauskienė.

"Tai tiesa, N.Watts yra Vilniuje", - sakė prodiuserė.

Aktorė su trijų mėnesių sūneliu Alexanderiu Pete'u į Vilnių iš namų Los Andžele (JAV) atvyko ketvirtadienį vėlai vakare. Į Lietuvą aktorė atvyko dėl savo 39-erių vyro Lievo Schreiberio. Čia jis kartu su kitu garsiu Holivudo aktoriumi Danieliu Craigu filmuojasi "Oskaro" laureato Edwardo Zwicko režisuojamoje juostoje apie Antrąjį pasaulinį karą "Nepaklusnumas", kurio biudžetas siekia 126 milijonus litų.

Pasak L.Žukauskienės, N.Watts kelias dienas žvalgysis po miestą, paskui keliaus palaikyti savo vyro į "Nepaklusnumo" filmavimo aikštelę miškuose šalia sostinės.

"Ji labai paprasta moteris. Vaikštinėja po miestą be jokios apsaugos ir neturi jokių žvaigždėms būdingų įnorių ar pageidavimų. Atskleisti daugiau detalių be pačios N.Watts sutikimo nelabai galime", - "15min" sakė L.Žukauskienė.

N.Watts savo kaip aktorės karjerą pradėjo 1986-aisiais. Ji vaidino televizijos serialuose, reklamose. Besifilmuodama bikini reklamoje N.Watts sutiko būsimą savo geriausią draugę, taip pat garsią aktorę Nicole Kidman.

N.Watts bemaž 15 metų dirbo aktore, kol pelnė savo pirmąjį pripažinimą, kaip geriausia naujokė, Davido Lyncho filme "Malholando kelias". Vėliau nusifilmavo tokiose pasaulinio garso juostose kaip "King Kongas", "Skambutis", "21 gramas", už kurią pelnė "Oskaro" statulėlę. Garsi aktorė yra vegetarė. Jos mobiliajame telefone skamba grupės Pink Floyd daina "Money".

Mėgstamiausios N.Watts aktorės yra Meryl Streep, Jodie Foster ir Julianne Moore. Iš muzikos atlikėjų ji išskiria Fioną Apple, islandę Bjork ir grupes "Coldplay" bei "Radiohead".