Birželį W.Ryder aukštesniajame teisme atsisakė pripažinti savo kaltę. Rugsėjį žlugo jos advokatų ir prokuratūros derybos dėl proceso išvengimo. Žvaigždė nesutiko prisiimti kaltės mainais už švelnesnę bausmę. Jei bus pripažinta kalta, jai gresia kalėjimas iki trejų metų ir aštuonių mėnesių.

Teigiama, kad W.Ryder gruodį prabangioje parduotuvėje Beverli Hilse mėgino pavogti drabužių ir aksesuarų už 6 tūkst. eurų. Jos advokatai tai vadina melu.

W.Ryder likimą spręs dvylikos prisiekusiųjų žiuri.

Smulkutė aktorė, savo karjerą didžiajame ekrane pradėjusi būdama paauglė, praeityje ne kartą buvo patekusi į pirmuosius laikraščių puslapius. 1990-aisiais, prieš pat prasidedant filmavimui, ji dėl streso atsisakė vaidmens kino filme "Krikštatėvis: 3 dalis".

Nuo depresijos, išsekimo ir baimės būsenų ji buvo gydoma ligoninėje. Praėjusią vasarą dėl smarkių skrandžio skausmų aktorė buvo priversta nutraukti darbus filme "Lili ir paslaptingas sodas" ("Lily ant the Secret Planting"). Čia ją pakeitė Kate Winslet.

W.Ryder išgarsėjo filmais "Mergina su trūkumais" (Girl, Interrupted"), "Nekaltybės amžius" ("Age of Innosence"), "Mažos moterys" ("Little Women").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją