Žurnale rašoma, kad šios įžymybės visus metus buvo madingos – ar rinkosi klasikinį, europinį, betarpišką ar „glamūrinį“ stilių.

Vyrai taip pat nebuvo pamiršti. Davidas Beckhamas, Terrence’as Howardas, Johnny Deppas, Bradas Pittas ir George’as Clooney’is atitinka „People“ stilingumo standartus – ar vilkėtų smokingą, ar sportinius marškinėlius.

Bradas Pittas ir jo partnerė Angelina Jolie pripažinti viena iš geriausia besirengiančių porų. Kiti madingi duetai: G. Stefani su vyru Gavinu Rossdale’u, Halle Berry ir jos draugas Gabriel Aubry bei neseniai susituokę Tony’is Parkeris ir Eva Longoria.

Specialioje „britiško akcento“ nominacijoje pastebėtas drąsus ir netikėtas Victorios Beckham, Kate Moss, Lilly Allen, Emmos Watson ir Kate Middleton stiliaus pojūtis.

Janet Jackson ir Kirsten Dunst paminėtos kaip dėvėjusios „neskoningiausias raudonojo kilimo sukneles.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją